Δευτέρα, 27 Σεπτεμβρίου, 2021

MasterChef 4: Ο Σωτήρης Κοντιζάς «πέταξε τη βόμβα»

Το Bootcamp του MasterChef 4 ολοκληρώνεται το βράδυ της Τρίτης, με μόνο τέσσερις ποδιές ακόμη να περιμένουν ισάριθμους τυχερούς υποψήφιους μάγειρες.

Οι κριτές του MasterChef 4 διαθέτουν τις τελευταίες τους ποδιές, εισιτήρια για το σπίτι του MasterChef 4, λίγο πριν ξεκινήσει και επίσημα ο αγώνας για την ανάδειξη του φετινού MasterChef.

Ακόμη 18 διαγωνιζόμενοι θα μαγειρέψουν στην κουζίνα του MasterChef 4 για να πείσουν τους κριτές πως έχουν όλα όσα χρειάζονται για να είναι στο παιχνίδι.

Ωστόσο, Σωτήρης Κοντιζάς, Λεωνίδας Κουτσόπουλος και Πάνος Ιωαννίδης έχουν λίγες μόνο ποδιές να διαθέσουν, ακόμη κι αν διαπραγματεύονται με διαγωνιζόμενους, όπως η κυρία Παναγιώτα για το αν θα τους εντάξουν στην ομάδα τους. Για την ακρίβεια, απομένουν μόνο 4 εισιτήρια για την επόμενη φάση του MasterChef 4.

Δεν μπαίνουν στο MasterChef 4, όλοι οι παίκτες που πήραν ποδιά
Το τρέιλερ του αποψινού MasterChef 4 δείχνει πως απόψε οι κριτές θα διεκδικήσουν με σθένος κάποιους παίκτες. Για άλλους, το ταξίδι θα τελειώσει εδώ, αφού οι αστοχίες στα πιάτα τους θα… κάνουν «θόρυβο».

Το πιο συνταρακτικό νέο όμως που αποκαλύπτει το τρέιλερ του MasterChef 4, έρχεται δια στόματος Σωτήρη Κοντιζά. Κάθε κριτής είχε στη διάθεσή του 8 ποδιές, με το σύνολο των διαγωνιζόμενων που περνούν στην επόμενη φάση να είναι 24.

Ο κριτής του MasterChef 4 ωστόσο αποκαλύπτει πως δεν θα έχουν και οι 24 παίκτες την ευκαιρία να συνεχίσουν στον διαγωνισμό. Αν κρίνουμε από την περσινή διαδικασία, την πρώτη στο MasterChef, όπου οι κριτές έχτιζαν τις ομάδες τους μέσα στο παιχνίδι, ένας τελικός διαγωνισμός θα αφήσει πιθανότατα δύο παίκτες εκτός παιχνιδιού στο παρά πέντε.

σχετικα αρθρα

ροη ειδησεων