Τρίτη, 26 Οκτωβρίου, 2021

MasterChef 4: Το τρολάρισμα του Κουτσόπουλου στον Μαργαρίτη Σχοινά

Δύο αντιπρόεδροι της Κομισιόν, ήταν οι καλεσμένοι κριτές στο χθεσινό επεισόδιο του MasterChef 4 με τον Λεωνίδα Κουτσόπουλο να κλέβει και πάλι την παράσταση και να γίνεται σταρ στο Twitter με μια ατάκα του.

Ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος, ο κριτής του MasterChef 4 που λατρεύει το κοινό για πολλούς λόγους, ένας εκ των οποίων είναι το χιούμορ του και χθες πέταξε ατάκα που έγραψε και μάλιστα ξεσήκωσε κύμα σχολίων στο Twitter.

powered by Rubicon Project
Αφορμή για την ατάκα του Κουτσόπουλου οι καλεσμένοι κριτές στο MasterChef 4 οι οποίοι δεν ήταν άλλοι από τον Μαργαρίτη Σχοινά και την Μεργκρέτε Βεστάγκερ. Οι δύο αντιπρόεδροι της Κομισιόν με χαρά αποδέχθηκαν την πρόταση του MasterChef και δοκίμασαν τα πιάτα των παικτών σε μια ομαδική δοκιμασία.

Βίντεο: Ο Κουτσόπουλος τρόλαρε τον Μαργαρίτη Σχοινά στο MasterChef

Κατά την παρουσίαση των καλεσμένων κριτών ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος πέταξε μια ατάκα που έγραψε για τον Μαργαρίτη Σχοινά. Για το όνομά του συγκεκριμένα. «Τώρα δε μπορώ, θα σκάσω θα το πω. Επειδή μου είστε και συμπαθής. Αυτό με το τραγούδι τώρα… Με όνομα Σχοινάς Μαργαρίτης είναι από το ποπ μέχρι το βαρύ λαϊκό. Καλύπτετε όλο το φάσμα του ελληνικού τραγουδιού με το ονοματεπώνυμό σας», με τον Μαργαρίτη Σχοινά να γελάει και να απαντάει «προσπαθώ να ανταπεξέλθω στην ευθύνη»!

σχετικα αρθρα

ροη ειδησεων