Παρασκευή, 30 Ιουλίου, 2021

MasterChef 5 τελικός: Η Μαργαρίτα είναι η πρώτη Ελληνίδα MasterChef!

Μετά από σχεδόν πέντε μήνες εγκλεισμού, δύσκολων δοκιμασιών, εντάσεων, αγωνιών και δουλειάς, η Μαργαρίτα Νικολαΐδη κατέκτησε τον πολυπόθητο τίτλο και φυσικά τα 50.000 ευρώ που είναι το έπαθλο του παιχνιδιού!

Και φυσικά η αποψινή βραδιά του τελικού τα είχε όλα σε πολύ μεγάλες ποσότητες! Συγκίνηση, ένταση, αγωνία και φυσικά πανηγυρισμούς για τη μεγάλη νικήτρια που άξιζε και με το παραπάνω τον τίτλο αλλά και το έπαθλο.

Ας πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή:

Οι τρεις chef κριτές, Σωτήρης Κοντιζάς, Πάνος Ιωαννίδης και Λεωνίδας Κουτσόπουλος, υποδέχτηκαν με επίσημο ένδυμα τη Μαργαρίτα Νικολαΐδη και τον Διονύση Σαρακίνη και τους ανακοίνωσαν την τελευταία μαγειρική δοκιμασία, που θα αντιμετώπιζαν για να ολοκληρωθεί η τελική αξιολόγησή τους.

Όπως αναφέρει το gossip-tv.gr, έχοντας φτάσει πλέον μια ανάσα από το φινάλε αυτού του συναρπαστικού μαγειρικού ταξιδιού, οι δύο μάγειρες ανέμεναν με αγωνία την αποκάλυψη των πιάτων αντιγραφής ενός από τους κορυφαίους chef της Μεγάλης Βρετανίας, του Jason Atherton.

Τα απαιτητικά πιάτα του μαγειρικού αυτού θρύλου, που κλήθηκαν οι δύο φιναλίστ να αντιγράψουν, μαρτυρούσαν τη σημαντικότητα του σημείου, που είχαν φτάσει στον διαγωνισμό. Τίποτα δεν χωρούσε ως δικαιολογία και η ικανότητα θα θριάμβευε. Αυτοσυγκέντρωση, ηρεμία, καθαρό πνεύμα και αγάπη για ό,τι κάνουν, ήταν τα κύρια υλικά για να κατακτήσουν την κορυφή!

Η στιγμή, που όλοι περίμεναν μήνες τώρα, έφτασε!

Λίγο μετά τις 23:30, σε ζωντανή μετάδοση, η κορυφαία στιγμή του MasterChef 5, η ανακοίνωση του μεγάλου νικητή από το γνώριμο και αγαπημένο πλατό του διαγωνισμού ήταν γεγονός. Και όταν φυσικά ακούστηκε το όνομα της Μαργαρίτας, επικράτησε στο πλατό ένας απίστευτος ενθουσιασμός με πολλά γέλια, δάκρυα χαράς αλλά και φωνές και αγκαλιές.

σχετικα αρθρα

ροη ειδησεων