Τετάρτη, 27 Οκτωβρίου, 2021

MasterChef: Η καινούργια σπαζοκεφαλιά είναι εφιαλτική

Στο 50ο επεισόδιο του MasterChef 4, τη Δευτέρα του Πάσχα 20 Απριλίου, τα δεδομένα αλλάζουν και πάλι…

Η Κάρτα Ασυλίας βρίσκεται στα χέρια της Μαρίας, νικήτριας του τελευταίου Τεστ Δημιουργικότητας. Η αίσθηση, που είχε όμως όταν κάποια στιγμή στο παρελθόν η Κατερίνα τη χρησιμοποίησε για να σώσει τον Διονύση, ήταν εφιαλτική. Αυτό το επιτακτικό συναίσθημα να πρέπει να «παλέψεις» αναπάντεχα για την παραμονή σου στον διαγωνισμό, είναι κάτι που δεν θέλει να το νιώσει κανένας μέσα στο παιχνίδι. Από την άλλη όμως και αυτό το αίσθημα αδικίας, που νιώθει για ένα από τα παιδιά που ψηφίστηκε με ανυπόστατες κατηγορίες, δεν την αφήνει να ησυχάσει…Η απόφασή της καθοριστική γι’ αυτό το σημείο του διαγωνισμού.

Το πιάτο αντιγραφής από τους περσινούς διαγωνιζόμενους και καλεσμένους chefs, Πάνο Τόγια και Σπυριδούλα Καραμπουτάκη, του εστιατορίου «Ρους» Κύπρου, μοιάζει με σπαζοκεφαλιά. Μόνο υψηλού επιπέδου ζητούμενα αναμένεται να εκτελέσουν οι δύο υποψήφιοι προς αποχώρηση, αφού μόνο έτσι θα αποδείξουν ποιος από τους δύο αξίζει να περάσει ένα βήμα πιο κοντά στη διεκδίκηση του τίτλου MasterChef 4.

Η μέρα τελειώνει με μια ανακούφιση για αρκετούς μέσα στον διαγωνισμό και μια αμηχανία για κάποιους άλλους. Άλλωστε πολλές φορές τα πράγματα φαίνονται διαφορετικά από τον εξώστη και μόνο εκείνοι που μαγειρεύουν, γνωρίζουν πόσο κοντά βρισκόταν τελικά το πιάτο τους στο πρωτότυπο.

σχετικα αρθρα

ροη ειδησεων