Κυριακή, 17 Οκτωβρίου, 2021

MasterChef: Η Κατερίνα μιλά τρυφερά για τον Γιώργο – «Ήταν πολύ γλυκό εκ μέρους του»

H Κατερίνα Λένη και o Γιώργος Λασκαρίδης που οι τσακωμοί τους στο φετινό MasterChef είναι σχεδόν καθημερινοί, έδωσαν για λίγο… τόπο στην οργή. Οι δυο μάγειρες, φαίνεται να τα βρήκαν εν μέρει με την Κατερίνα να κολακεύεται από τα λόγια του Γιώργου.

Πριν λίγες μέρες στην ομαδική δοκιμασία με αρχηγό την Κατερίνα, είχε δημιουργηθεί μεγάλη κόντρα ανάμεσά τους. Μια κίνηση του Γιώργου την είχε εξοργίσει, και παρόλο που οι δυο τους βρίσκονταν στην ίδια ομάδα και είχαν μάλιστα κερδίσει, η Κατερίνα αποφάσισε να μην βγει για να απολύσει το έπαθλο με τον Γιώργο και όλο το «παρεάκι» όπως τους αποκαλεί και να μείνει μόνη στο σπίτι.

Στη χθεσινή δοκιμασία, όμως, η μπλε ομάδα –με τον Γιώργο αρχηγό αυτήν τη φορά- κέρδισε και πάλι και η Κατερίνα φάνηκε να ρίχνει νερό στο κρασί της και να ακολουθεί τους συμπαίχτες της στην έξοδο. Μάλιστα, κατά τη διάρκεια της βραδιάς και παρόλο που υπήρχαν πειράγματα από παντού, ο Γιώργος μίλησε με τα καλύτερα λόγια για την Κατερίνα. «Η Κατερίνα φαίνεται πως αγαπά τα πιάτα της και φαίνεται η εξέλιξή της», είπε και συμπλήρωσε: «Να τονίσω σε αυτό το σημείο, όχι ότι είναι η καλύτερή μου να δουλεύω με την Κατερίνα, αλλά σε επίπεδο συνεργασίας νομίζω ότι τα έχουμε πάει τέλεια και σε συνεργασία και σε αποτέλεσμα».

σχετικα αρθρα

ροη ειδησεων