Παρασκευή, 22 Οκτωβρίου, 2021

MasterChef: Ποιος πήρε ασυλία, ποιοι κινδυνεύουν με αποχώρηση

Κάθε επεισόδιο που περνάει τόσο μεγαλώνει ο ανταγωνισμός στο MasterChef. Χθες βράδυ οι τρεις κριτές του ριάλιτι μαγειρικής Λεωνίδας Κουτσόπουλος, Πάνος Ιωαννίδης και Σωτήρης Κοντιζάς βαθμολόγησαν τα πιάτα των παικτών και ανακοίνωσαν ποια ομάδα κατάφερε να πάρει τη νίκη στη δοκιμασία.

Αυτή ήταν η κόκκινη ομάδα, η οποία κατάφερε να συγκεντρώσει 185 βαθμούς και να αφήσει πίσω τους μπλε. Εδώ αξίζει να σημειωθεί ότι η κόκκινη ομάδα, αν και βρέθηκε πίσω στη βαθμολογία στα τρία πρώτα πιάτα, στα δύο επόμενα και τελευταία έκανε τη μεγάλη ανατροπή, πήρε τη νίκη με 185-168 με τους παίκτες να συναντούν τον Γιάννη Αποστολάκη και να χαλαρώνουν εκτός σπιτιού.

Οι παίκτες της μπλε ομάδας που έμειναν πίσω έδωσαν νέα σκληρή μάχη σε μια νέα δοκιμασία για την ασυλία.

Συγκεκριμένα, έπρεπε να φτιάξουν σούσι μέσα σε δέκα λεπτά γεγονός που τους προκάλεσε ταραχή. Οι δύο παίκτες που κατάφεραν να περάσουν στη δεύτερη φάση της δοκιμασίας ήταν ο Τζον και ο Κώστας.

Ο μεγάλος νικητής στη δοκιμασία ασυλίας ήταν ο Τζον, ο οποίος πέρασε απευθείας στους εννιά του MasterChef.

Στη διαδικασία της ψηφοφορίας θα μπουν οι Κώστας Νταλιάνης, Ντέμη Γεωργίου, Γιώργος Λασκαρίδης και Διονύσης Πρώιος και ως εκ τούτου ένας εξ’ αυτών θα αποχωρήσει από τον διαγωνισμό.

σχετικα αρθρα

ροη ειδησεων