Τετάρτη, 25 Μαΐου, 2022

Με Φάμπρι συνεχίζει ο ΠΑΟ

Προπονητής Φάμπρι στον πραγματικό Παναθηναϊκό θα συνοδευόταν στην Παιανία με λεμονόκουπες. Με μοναδική επιτυχία στην καριέρα του τον προβιβασμό της Γρανάδα στην πρώτη κατηγορία της Ισπανίας μέσα σε μια διετία, με επεισοδιακές αποχωρήσεις από το συγκεκριμένο σύλλογο και την Σανταντέρ (την οποία άφησε προσφάτως ουραγό στη δεύτερη κατηγορία), με τις χειρότερες επιθέσεις στις ομάδες του και με μηδαμινή εμπειρία πρωταθλητισμού στην 20ετή καριέρα του, ο Φάμπρι θα ήταν πράγματι μια ανεξήγητη και αποτυχημένη επιλογή για το μέγεθος του Παναθηναϊκού.

Για τον τωρινό Παναθηναϊκό της οικονομικής αβεβαιότητας και της αγωνιστικής ταλαιπωρίας, μπορεί και να ταιριάζει ο 57χρονος Ισπανός προπονητής. Πρώτον, είναι…φτηνός. Επιπλέον, φημίζεται για την ικανότητά του να παρουσιάζει σκληρές ομάδες, το εντελώς αντίθετο δηλαδή από αυτό που είναι ο φετινός (ό,τι βρέξει ας κατεβάσει) Παναθηναϊκός. Πλεονέκτημα μπορεί να θεωρηθεί και ότι δεν γνωρίζει το ρόστερ της ομάδας, δεν ξέρει ποιοί παίκτες είναι στη «μπούκα», δεν θα έχει εμμονές ή προτιμήσεις στις επιλογές του. Κι όπως απλοϊκά μπορεί να σκεφτεί κάποιος, είναι αδύνατον ο Παναθηναϊκός να πάει χειρότερα σε σχέση με την έως τώρα παρουσία του στο πρωτάθλημα, με τον Φερέιρα και τον Ρότσα.

Στις καλές εποχές του ο ΠΑΟ ούτε που θα το σκεφτόταν να ανοίξει…φάμπρικα με προπονητή από το «καλάθι» της ισπανικής αγοράς. Με δεδομένη, όμως, την περιπετειώδη κατάσταση στην οποία βρίσκεται ο σύλλογος, ίσως ο Φάμπρι να είναι και πολυτέλεια.

Την ίδια ώρα ο Παναθηναϊκός «αποβαρδινογιαννοποείται» καθημερινά, ο αέρας είναι γεμάτος… Βγενόπουλο κι ο Ρότσα προσπαθεί να καταλάβει γιατί ενώ του είχαν πει να κάνει ό,τι θέλει με τον Μπουμσόγκ, τον «έφαγαν» επειδή έβαλε τον Γάλλο να παίξει…

σχετικα αρθρα

ροη ειδησεων