Πέμπτη, 8 Δεκεμβρίου, 2022

Με ταυτότητα ή διαβατήριο η παρακολούθηση πορνό στο διαδίκτυο

Από την ημέρα που μπήκε το ίντερνετ στην ζωή μας, η παρακολούθηση πορνό έγινε παιχνιδάκι, καθώς κυκλοφορούν χιλιάδες site στο διαδίκτυο τα οποία μπορεί να επισκεφθεί ελεύθερα ο καθένας.

Σε λίγους μήνες όμως αυτό θα αρχίζει να αλλάζει, με αφετηρία την Μεγάλη Βρετανία, καθώς για να μπει κάθε ενδιαφερόμενος στον ιστότοπο που του αρέσει, θα πρέπει να έχει πιστοποιηθεί η ηλικία του. Να είναι δηλαδή ενήλικος…

Η διαδικασία ταυτοποίησης δεν θα είναι η συνηθισμένη με το αναδυόμενο παράθυρο το οποίο σε ρωτάει αν είσαι άνω των 18 ετών, στο οποίο είσαι-δεν είσαι, πατάς το «ναι» και συνεχίζεις την παρακολούθηση.

Πλέον, θα πρέπει να στέλνεις είτε το διαβατήριό σου, είτε το κινητό σου τηλέφωνο, προκειμένου να δημιουργήσεις έναν λογαριασμό, το οποίο μετά από την διασταύρωση των στοιχείων θα ανοίγει.

Μάλιστα όποιο site δεν τηρεί τους κανόνες θα δέχεται και το ανάλογο πρόστιμο, το οποίο στην Μεγάλη Βρετανία, η οποία θα  είναι και η πρώτη χώρα που θα εφαρμόσει αυτόν τον νέο τρόπο ταυτοποίησης, θα είναι στις 250.000 λίρες.

Σύμφωνα μάλιστα με τα όσα έχουν κυκλοφορήσει, σύντομα θα ακολουθήσουν και άλλες χώρες αυτή την τακτική…

σχετικα αρθρα

ροη ειδησεων