Παρασκευή, 20 Μαΐου, 2022

Με βιογραφικά …τον Σαμαρά και τον Στουρνάρα

Την Δευτέρα είναι προγραμματισμένο να αναλάβει η νέα διοίκηση του Ταμείου Χρηματοπιστωτικής Σταθερότητας. Δηλαδή, η κα Σακελλαρίου και ο κ. Κολιόπουλος. Η κα Σακελλαρίου έγινε γνωστή πριν πάει στη διοίκηση του Ταμείου από τα παράπονα που έκανε σε φίλους και γνωστούς για το μικρό μισθό που θα παίρνει.

Ο διαγωνισμός ήταν διεθνής και «έτρεχε» για τουλάχιστον 8 μήνες. Μετά από όλο αυτό το διάστημα και τη λήψη δεκάδων χιλιάδων βιογραφικών, το οικονομικό επιτελείο, κατέληξε σε αυτά τα δύο πρόσωπα. Κανένα από τα δύο στελέχη όμως που προσλήφθηκαν δεν είχαν τα προσόντα που ζητούσε το οικονομικό επιτελείο που συνέταξε την αγγελία αναζήτησης στελεχών. Και όχι μόνο αυτό, αλλά κανένα από τα στελέχη δεν έχει καν εμπειρία σε τράπεζες εν γένει!!!

Γι αυτό η αγορά εκτίμησε ότι τα προσόντα των νεοπροσληφθέντων στο ΤΧΣ είναι οι προσωπικές τους σχέσεις με τον Πρωθυπουργό και τον Υπουργό Οικονομικών. Κακές γλώσσες μάλιστα αναφέρουν ότι ο Α. Σαμαράς τοποθέτησε ένα στενό του πρόσωπο για να διασφαλίσει ότι το deal ΕΤΕ-Eurobank δε θα…σκοντάψει σε λεπτομέρειες του ΤΧΣ. Οι πιο κακές γλώσσες λένε ότι η κα Σακελλαρίου ήταν πολύ γνωστή του υπουργού οικονομικών, ο οποίος μάλιστα πέρασε και νόμο για να μην πάρουν αποζημίωση οι αποχωρήσαντες κ.κ Θωμόπουλος και Κύρκος.

Την Δευτέρα λοιπόν, η κα Σακελλαρίου και ο κ. Κολιόπουλος παίρνουν τα «κλειδιά» του ΤΧΣ και μπαίνουν στα «βαθιά» με το Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο και όλες τις υπόλοιπες εκκρεμότητες που υπάρχουν. Η αγορά αναμένει να δει αν θα ζητήσουν από την υπάρχουσα διοίκηση να παραμείνει για να…ενημερώσει και να παραδώσει.

σχετικα αρθρα

ροη ειδησεων