Τετάρτη, 29 Μαρτίου, 2023

Μεγάλες προσδοκίες στην ΑΕΚ

Η λέξη ταλαιπωρία είναι συνώνυμο της ΑΕΚ τα τελευταία χρόνια και γι΄αυτό το λόγο ο ενθουσιασμός είναι ελεγχόμενος για τη νέα σελίδα που πάει να ανοίξει, με την επιστροφή Μελισσανίδη και την συσπείρωση κόσμου και παραγόντων γύρω από τον ισχυρό επιχειρηματία και την προσπάθειά του να επαναφέρει την ιστορική ομάδα στον ίσιο δρόμο.

Τα προβλήματα είναι μεγάλα. Ασυμβίβαστα, γηπεδικό, συμμετοχή στην τρίτη κατηγορία, Ψωμιάδης, δικαστήρια. Ο δρόμος για την ΑΕΚ θα είναι μακρύς, αλλά αυτή τη φορά η πορεία θα συνοδεύεται από ελπίδα και προοπτική.

Ο κόσμος της ομάδας δεν το λέει, αλλά το δείχνει εμπράκτως κάνοντας προκρατήσεις για τα εισιτήρια διαρκείας για να είναι δίπλα στην ΑΕΚ και στην τρίτη κατηγορία. Και θα είναι κάθε Κυριακή στο Ελληνικό, πολύ περισσότεροι φίλαθλοι από τους οπαδούς που ταλαιπωρούνταν και ταλαιπωρούσαν πέρσι στο ΟΑΚΑ.

Τα μεγάλα λόγια δεν ταιριάζουν σε αυτή την προσπάθεια, γι΄αυτό και αποφεύγονται σε δημόσιες τοποθετήσεις, τουλάχιστον μέχρι να ξεκαθαρίσει οριστικά και επίσημα το διοικητικό τοπίο.

Στις κουβέντες τους, όμως, άνθρωποι που είχαν και θα έχουν ρόλο στην ΑΕΚ δεν μπορούν να το κρύψουν. Σας μεταφέρουμε αποκλειστικά ότι σε πρόσφατη συζήτησή του με φίλους της ομάδας, ο Πέτρος Παππάς – που είχε ξεχάσει τα τελευταία χρόνια πώς είναι το… χαμόγελο σε σχέση με την ενασχόλησή του με την ΑΕΚ – ήταν μέσα στα… χαμόγελα! «Προχωράμε καλά, θα πάμε καλά, θα βοηθήσουμε όλοι τον Μελισσανίδη και θα τα καταφέρουμε. Τρία πρωταθλήματα στη σειρά θα πάρει η ΑΕΚ», έλεγε ο άνθρωπος που έβαζε πολλά χρήματα στην ΠΑΕ και στο…πηγάδι, προσπαθώντας να διορθώσει και δικά του λάθη στην εποχή της κατηφόρας. Είχε δεχτεί πιέσεις, επικίνδυνες επισκέψεις, προσπάθησε με κόπο να προστατεύσει την ΑΕΚ, τις επενδύσεις του και τον εαυτό του. Κι έχει τώρα κάθε λόγο να είναι ανακουφισμένος, αισιόδοξος και ενθουσιασμένος…

σχετικα αρθρα

ροη ειδησεων