Τετάρτη, 22 Σεπτεμβρίου, 2021

Meghan Markle – Πρίγκιπας Harry: Το κρυφό μήνυμα πίσω από το όνομα του σκύλου

Δύο δημοσιογράφοι που εξειδικεύονται στους royals της Μεγάλης Βρετανίας κατάφεραν επιτέλους να λύσουν το μυστήριο του Sussex που κρατούσε εδώ και δύο χρόνια. Ένα μυστήριο που αφορά στο όνομα το οποίο αποφάσισαν να χαρίσουν η Meghan Markle και ο πρίγκιπας Harry στο μαύρο λαμπραντόρ που υιοθέτησαν τον Αύγουστο του 2018.

Σύμφωνα με τους Omid Scobie και Carolyn Durand πρόκειται για ένα όνομα που όχι μόνο είναι ασυνήθιστο αλλά κρύβει ένα πολύ τρυφερό μήνυμα. Πιο συγκεκριμένα, η Meghan Markle και ο πρίγκιπας Harry ονόμασαν το νέο μέλος της οικογένειάς τους “Pula”, αντλώντας έμπνευση από το πρώτο τους ταξίδι ως ζευγάρι σε έναν προορισμό που έμελε να τους κάνει να ερωτευτούν τρελά.

«Η λέξη Pula είναι το επίσημο νόμισμα της Botswana, της αφρικανικής χώρας όπου ο Harry ταξίδεψε με την Meghan όταν άρχισαν να βγαίνουν» γράφει το αμερικανικό περιοδικό People που συμπληρώνει «Η λέξη Pula σημαίνει βροχή στη γλώσσα Setswana και δεδομένου ότι η βροχή είναι πολύ σπάνιο φαινόμενο στην Botswana, θεωρείται ευλογία και πολύτιμη.»

Οι Omid Scobie και Carolyn Durand έχουν σημειώσει στο παρελθόν πόσο καθοριστικό ήταν αυτό το ταξίδι για τη σχέση του ζευγαριού. Ο Harry ζήτησε από τη Meghan να πραγματοποιήσουν αυτό το ταξίδι στην άγρια φύση, έξι εβδομάδες μετά τα τρία πρώτα τους ραντεβού. Πηγή ανέφερε στους δημοσιογράφους ότι μετά από αυτό, το ζευγάρι ήδη είχε αρχίσει να πιστεύει ότι η αγάπη τους θα κρατήσει για πάντα.

Ο πρίγκιπας μιλά πάντοτε για την Botswana με θαυμασμό, σαν να είναι το «δεύτερο σπίτι» του. Η σχέση του με αυτόν τον τόπο είναι πολύ στενή καθώς ο πατέρας του πριν από 20 χρόνια πήρε εκείνον και τον μεγαλύτερο του αδερφό, δύο μήνες μετά τον θάνατο της Diana. Από τότε επέστρεψε πολλές φορές για ξεκούραση και φιλανθρωπική δράση, ενώ έχει γίνει ο ίδιος προστάτης της Rhino Conservation Botswana (RCB), του φιλανθρωπικού σκοπού για την προστασία των άγριων ρινόκερων στην Botswana.

σχετικα αρθρα

ροη ειδησεων