Κυριακή, 25 Ιουλίου, 2021

Μεϊμαράκης: Το σκέφτομαι πολύ σοβαρά και θα το ανακοινώσω όταν κρίνω

Ανοιχτό άφησε το ενδεχόμενο να είναι υποψήφιος για την προεδρία της Νέας Δημοκρατίας ο κ. Βαγγέλης Μεϊμαράκης.

Σε δηλώσεις που έκανε το μεσημέρι της Τρίτης έξω από τα γραφεία του κόμματος, εξήγησε ότι οι ανακοινώσεις για ένα τέτοιο θέμα δεν είναι μια απλή δήλωση, θέλει περίσκεψη και υπογραφές.

«Θα ήταν εύκολο να πω το ‘ναι’ ή το ‘όχι’, όμως το σκέφτομαι πάρα πολύ σοβαρά και την απόφαση μου θα την ανακοινώσω την ώρα που εγώ θα κρίνω» πρόσθεσε.

Ερωτηθείς για τις υποψηφιότητες που έχουν ανακοινωθεί και ειδικότερα για τον κ. Άδωνι Γεωργιάδη, είπε ότι «όλοι όσοι έχουν κάνει δηλώσεις για υποψηφιότητες είναι φίλοι μου, τους σέβομαι, τους εκτιμώ και πιστεύω ότι μπορούν να προσφέρουν από οποιαδήποτε θέση και αν βρεθούν».

Σε ερώτηση δημοσιογράφου για τον γραμματέα της ΝΔ κ. Παπαμιμίκο και κατά πόσον μπορεί να εγγυηθεί την εγκυρότητα της διαδικασίας, ο κ. Μεϊμαράκης απάντησε ότι την εγκυρότητα της εκλογής του νέου προέδρου την διασφαλίζουν όλοι στη Νέα Δημοκρατία.

Ερωτηθείς εάν ενοχλήθηκε από την στάση του γραμματέα, ο κ. Μεϊμαράκης ανέφερε ότι «η στάση κανενός δεν με ενοχλεί. Αντιθέτως όλοι είναι συνεργάτες μου με το πλαίσιο που καθορίζει το καταστατικό. Ωστόσο έχω την προσωπική μου άποψη για τον καθένα.»

Ο πρόεδρος της ΝΔ δεν άφησε ασχολίαστη την πρόσφατη επίσκεψη του πρωθυπουργού στη Νέα Υόρκη, ασκώντας κριτική στον τρόπο που αυτή προετοιμάστηκε:

«Όταν προσέρχεσαι να λάβεις μέρος σε διάλογο με τόσο μεγάλο ακροατήριο και εκπροσωπείς τη χώρα σου, οφείλεις να πας άρτια προετοιμασμένος, και δεν είναι κακό να έχεις έχει ένα μεταφραστή για να κερδίσεις και χρόνο… και η μετάφραση σου δίνει αυτή τη δυνατότητα και την χρησιμοποιούν και πολλοί ξένοι ηγέτες.»

πηγή: Newsroom ΔΟΛ

σχετικα αρθρα

117 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

ροη ειδησεων

spot_img