Σάββατο, 25 Σεπτεμβρίου, 2021

Μειώνεται η διαφορά Χίλαρι – Τραμπ 9 μέρες πριν τις εκλογές

Εννέα ημέρες πριν από τις προεδρικές εκλογές στις ΗΠΑ μειώνεται η διαφορά μεταξύ των δύο υποψηφίων για τον προεδρικό θώκο, της Χίλαρι Κλίντον και του Ντόναλντ Τραμπ.

Η ψαλίδα μεταξύ των δύο υποψηφίων έκλεισε μετά τις νέες αποκαλύψεις για την υπόθεση των email της υποψήφιας των Δημοκρατικών. Οι Δημοκρατικοί δεν κρύβουν την δυσφορία τους για τον διευθυντή του FBI που έβαλε φωτιά στην προεκλογική εκστρατεία ανοίγοντας εκ νέου την υπόθεση των email της Χίλαρι Κλίντον.

Ο Επικεφαλής του FBI, Tζέιμς Κόμει, απαίτησε να ανοίξει ξανά η έρευνα που αφορά τα προσωπικά e-mail της Χίλαρι Κλίντον, ενώ οι εκλογές πραγματοποιούνται σε λίγες μόνο ημέρες.

Το αμερικανικό δίκτυο CNN, σε αντίστοιχο άρθρο του, τοποθετεί στο στόχαστρο τον Κόμει για πολιτική σκοπιμότητα, ενώ αναρωτιέται εάν ήρθε η ώρα απόσυρσης του αξιώματός του. Ο Χάρι Ρίντ, Ηγέτης των Δημοκρατικών στην αμερικανική Γερουσία, κατηγορεί τον Επικεφαλή του FBI για παραβίαση του Νόμου καθώς θεωρεί πως η εκ νέου έρευνα των προσωπικών e-mail της Χίλαρι θα επηρεάσει τις εκλογές.

Την ίδια ώρα, το επιτελείο της Χίλαρι βρίσκεται σε αναστάτωση μετά την ξαφνική ανακοίνωση του FBI. Οι πρόσφατες δημοσκοπήσεις δείχνουν πως η μάχη Χίλαρι- Τραμπ θα κριθεί στο νήμα.

σχετικα αρθρα

ροη ειδησεων