Κυριακή, 26 Σεπτεμβρίου, 2021

Μετά τους Κύπριους μας πρόλαβε και η Πορτογαλία – Νέα σφραγίδα καθαρής εγκατάστασης για εταιρείες τουρισμού

Μετά τους Κύπριους μας πρόλαβαν και οι Πορτογάλλοι στην δημιουργία μίας ετικέτας καθαρούς και ασφαλούς εγκατάστασης για τις τουριστικές επιχειρήσεις

Διαβάστε την ανακοίνωση:

«Το Turismo de Portugal θα απονεμηθούν σε επιχειρήσεις του τουριστικού τομέα που πληρούν συστάσεις της Γενικής Διεύθυνσης Υγείας για την αποφυγή μόλυνσης των χώρων με το SARS-CoV-2 (νέο κοροναϊό).

Οι Τουριστικές Επιχειρήσεις , η εταιρεία Animation Τουρισμού και Τουριστικών και Ταξιδιωτικών Γραφείων που επιθυμούν να αποκτήσουν την ετικέτα « Ίδρυση Clean & Safe » πρέπει να συμμορφώνονται με το σύνολο των διατάξεων που αναφέρονται στην « Διακήρυξη Δέσμευσης », το οποίο θα είναι διαθέσιμο σε ψηφιακές πλατφόρμες Τουρισμού της Πορτογαλίας σχετικά με την εγγραφή τουριστικών εταιρειών: Εθνικό Μητρώο Τουριστικών Επιχειρήσεων (RNET), Εθνικό Μητρώο Τουριστικών Διασκέδασης (RNAT) ή Εθνικό Μητρώο Τουριστικών και Τουριστικών Πρακτορείων (RNAVT).

Μόνο αφού οι εταιρείες έχουν υποβάλει τη Δήλωση Δέσμευσης στις προαναφερθείσες πλατφόρμες , έχουν τη δυνατότητα να χρησιμοποιήσουν την εν λόγω σφραγίδα, είτε στις φυσικές τους εγκαταστάσεις είτε στα κανάλια και τις πλατφόρμες για αποκάλυψη και πώληση.

Η σφραγίδα που αποδίδεται σε κάθε θήραμα σχετίζεται με αριθμό καταχώρησης της γΝΕΤ , CSAR Τ ή RNAVT .

Η Turismo de Portugal, σε συνεργασία με τις αρμόδιες οντότητες, θα διενεργήσει τυχαίους ελέγχους σε προσχωρούμενα ιδρύματα.

Αυτό το μέτρο, αρθρωτό με τη Συνομοσπονδία Τουρισμού της Πορτογαλίας (CTP) και με συνεισφορές άλλων ενώσεων του τομέα, επιδιώκει να ευαισθητοποιήσει τις επιχειρήσεις στις ελάχιστες διαδικασίες που πρέπει να υιοθετηθούν και να ενθαρρύνει την ανάκαμψη του τουριστικού τομέα σε εθνικό και διεθνές επίπεδο, ενισχύοντας την εμπιστοσύνη όλων στον προορισμό Πορτογαλία και τους τουριστικούς πόρους της.

Σύντομα, εταιρείες από άλλους τομείς δραστηριότητας θα μπορούν να έχουν πρόσβαση σε αυτήν τη σφραγίδα μέσω του Balcão do Empreendedor ( ePortugal.gov.pt ).»

σχετικα αρθρα

ροη ειδησεων