Δευτέρα, 8 Αυγούστου, 2022

“Μετωπική ” Τράμπ – Κλίντον στο 2ο Προεκλογικό Debate

Εχθές το βράδυ στο Πανεπιστήμιο Ουάσινγκτον του Σαιντ Λούις στο Μιζούρι, διεξήχθη το δεύτερο προεκλογικό ντιμπέιτ μεταξύ των 2 Αμερικανών υποψηφίων προέδρων Ν.Τράμπ και Χ.Κλίντον.

Μεγάλες προσβολές και βαριές κουβέντες ανταλλάχθηκαν με τον Τράμπ να διισχυρίζεται ότι αν ήταν υπεύθυνος για το νόμο η Κλίντον θα ήταν στην φυλακή, υπενθυμίζοντας συνεχώς το σκάνδαλο με τα μέιλ που ήρθε στην επιφάνεια εις βάρος της πρώην πρώτης κυρίας.

Η Χίλαρι τόνισε ότι από την έρευνα που διεξήγαγαν οι αρμόδιες υπηρεσίες για τα μέιλ της «δεν απεδείχθη ότι αυτά κατέληξαν σε λάθος χέρια» και κατηγόρησε τον Τραμπ ότι αποφεύγει να κάνει μια συζήτηση ουσίας προκειμένου να διασωθεί τώρα που «οι Ρεπουμπλικάνοι σε εγκαταλείπουν».

Απρόσμενη ίσως ήταν η δήλωση του Τράμπ που στόχευε στην υπονόμευση της εικόνας του Μπιλ Κλίντον, χρησιμοποιώντας κατηγορίες εναντίον του πρώην Προέδρου ως αντίβαρο μάλλον για τα πρόσφατα βίντεο με τον τον Τραμπ να εξαπολύει σεξιστικά σχόλια εναντίον των γυναικών.
«Απολογούμαι στην οικογένειά μου και τους Αμερικανούς» είπε ο Τραμπ για τα σεξιστικά σχόλια για τις γυναίκες που έκανε το 2005, χαρακτηρίζοντας τα λεγόμενά του κουβέντες “αποδυτηρίων”.Ενώ πρόσθεσε ότι ο Μπιλ Κλίντον έχει κάνει χειρότερα στις γυναίκες: «Εγώ είπα, εκείνος έκανε».

HTML tutorial

Το ντιμπέιτ έληξε με μια ψυχρή χειραψία μεταξύ των δύο υποψηφίων και όπως αναφέρουν τα διεθνή μέσα χωρίς κάποιο μεγάλο νικητή.

σχετικα αρθρα

ροη ειδησεων