Τρίτη, 9 Αυγούστου, 2022

Μητσοτάκης: Ο Έβρος είναι πάντα όρθιος, το ηθικό είναι ακμαιότατο

Στην Αλεξανδρούπολη έφτασε λίγο πριν τις 10.30 το πρωί ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, στο πλαίσιο της προγραμματισμένης επίσκεψής του σε Φέρες και Κήπους, στον Έβρο, μετά τις τελευταίες εξελίξεις στο μεταναστευτικό.

«Το ηθικό είναι ακμαιότατο, κάνουμε τη δουλειά μας, όλη η κοινωνία ενωμένη, καθώς είναι εθνική η προσπάθεια, δεν θα περάσει κάνεις παράνομα», δήλωσε ο πρωθυπουργός από την Αλεξανδρούπολη. «Τα σύνορα της Ελλάδας, είναι σύνορα της Ευρώπης», πρόσθεσε.

mitsotakis-evros-500

«Ο Έβρος είναι πάντα όρθιος και η Θράκη πάντα όρθια», υπογράμμισε ο πρωθυπουργός ευχαριστώντας τις Ένοπλες δυνάμεις, τα Σώματα Ασφαλείας, αλλά και τους κατοίκους που «βάζουν πάντα πλάτη», όπως ανέφερε χαρακτηριστικά. Τον πρωθυπουργό συνοδεύουν ο υπουργός Εθνικής ‘Αμυνας Νίκος Παναγιωτόπουλος, ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη Μιχάλης Χρυσοχοΐδης, ο υφυπουργός παρά τω πρωθυπουργώ και κυβερνητικός Εκπρόσωπος Στέλιος Πέτσας.

HTML tutorial

ÅÐÉÓÊÅØÇ ÔÏÕ ÐÑÙÈÕÐÏÕÑÃÏÕ ÊÕÑ. ÌÇÔÓÏÔÁÊÇ ÓÔÏÍ ÅÂÑÏ (EUROKINISSI/ÃÑÁÖÅÉÏ ÔÕÐÏÕ ÐÑÙÈÕÐÏÕÑÃÏÕ/ÄÇÌÇÔÑÇÓ ÐÁÐÁÌÇÔÓÏÓ) ÅÐÉÓÊÅØÇ ÔÏÕ ÐÑÙÈÕÐÏÕÑÃÏÕ ÊÕÑ. ÌÇÔÓÏÔÁÊÇ ÓÔÏÍ ÅÂÑÏ (EUROKINISSI/ÃÑÁÖÅÉÏ ÔÕÐÏÕ ÐÑÙÈÕÐÏÕÑÃÏÕ/ÄÇÌÇÔÑÇÓ ÐÁÐÁÌÇÔÓÏÓ)

Ο κ. Μητσοτάκης αναμένεται στη συνέχεια να επιστρέψει στην Αλεξανδρούπολη όπου και θα υποδεχθεί τους ηγέτες της Ευρωπαϊκής Ένωσης Σαρλ Μισέλ, Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν και Νταβίντ Σασόλι, οι οποίοι αναμένεται να φτάσουν λίγο μετά τη 1 το μεσημέρι.   Στην Αλεξανδρούπολη θα βρεθεί και ο αντιπρόεδρος της Κομισιόν αρμόδιος για την Προώθηση του Ευρωπαϊκού Τρόπου Ζωής Μαργαρίτης Σχοινάς, μαζί με τον πρωθυπουργό Αντρέι Πλένκοβιτς και τον αναπληρωτή πρωθυπουργό και υπουργό Εσωτερικών της Κροατίας Νταβόρ Μποζίνοβιτς, οι οποίοι συμμετέχουν στην επίσκεψη λόγω της προεδρίας της χώρας στην ΕΕ.

σχετικα αρθρα

ροη ειδησεων