Κυριακή, 23 Ιανουαρίου, 2022

Μητσοτάκης: Τα τρία χρόνια κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ έφεραν φτώχεια

Δριμεία κριτική στον Πρωθυπουργό ασκεί ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκος Μητσοτάκης, σε δήλωσή του για τη συμπλήρωση τριών χρόνων από την εκλογική νίκη του ΣΥΡΙΖΑ.

«Ο Αλέξης Τσίπρας αντί να τελειώσει με τη λιτότητα έφερε φτώχεια και έγινε το χειρότερο κατεστημένο» επισήμανε ο πρόεδρος της ΝΔ.

«Συμπληρώνονται, σήμερα, τρία χρόνια από τότε που ο κ. Τσίπρας εξαπάτησε τους Έλληνες. Υποσχέθηκε να τελειώνει με τη λιτότητα και το παλιό. Και έφερε περισσότερη φτώχεια, διάλυση της μεσαίας τάξης, βαριά φορολογία. Έκοψε μισθούς και συντάξεις. Δημιούργησε τη γενιά των 360 ευρώ. Και κατέληξε να γίνει ο ίδιος το χειρότερο κατεστημένο» ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Μητσοτάκης.

Σύμφωνα με τον Κυριάκο Μητσοτάκη, «οι Έλληνες δεν εμπιστεύονται τον πρωθυπουργό να λύσει τα οικονομικά προβλήματα που αντιμετωπίζουμε. Δεν τον εμπιστεύονται ούτε για τα μεγάλα εθνικά θέματα».

Αντίθετα, πρόσθεσε, «στη Νέα Δημοκρατία είμαστε έτοιμοι. Να αλλάξουμε την Ελλάδα, να κάνουμε καλύτερη τη ζωή των Ελλήνων. Και μπορούμε και θέλουμε. Γιατί το θέλουν πάνω από όλα οι πολίτες που διψάνε για ένα μέλλον που τους αξίζει».

σχετικα αρθρα

ροη ειδησεων