Σάββατο, 24 Ιουλίου, 2021

Μητσοτάκης: Aνίκανος και επικίνδυνος ο Πάνος Καμμένος

Την εκτίμησή του ότι ο πρωθυπουργός Α. Τσίπρας θα έπρεπε ήδη να έχει αποπέμψει τον υπουργό Άμυνας Πάνο Καμμένο εξέφρασε ο πρόεδρος της Ν.Δ. Κυριάκος Μητσοτάκης, χαρακτηρίζοντας τον κ. Καμμένο «όχι μόνο ανίκανο, αλλά και επικίνδυνο».

Μιλώντας στον Real Fm ο κ. Μητσοτάκης υποστήριξε ότι ο κ. Καμμένος «ασκεί εξωτερική πολιτική και ρίχνει αχρείαστα λάδι στην φωτιά» για να προσθέσει ότι «ο κ. Τσίπρας είναι ένας αδύναμος πρωθυπουργός που θα έπρεπε να έχει αποπέμψει χθες τον κ. Καμμένο».

Ο πρόεδρος της Ν.Δ. ζήτησε από τον υπουργό Άμυνας να μιλάει λιγότερο και να κάνει περισσότερο τη δουλειά του, που είναι η ενίσχυση του αξιόμαχου των ενόπλων δυνάμεων.

Ο κ. Μητσοτάκης αναφερόμενος στο θέμα των δύο Ελλήνων στρατιωτικών, καταλόγισε στον κ. Τσίπρα ολιγωρία στην αντιμετώπισή του και σημείωσε ότι ο ίδιος δεν θα είχε υποτιμήσει το περιστατικό και θα είχε κινητοποιήσει όλες τις διεθνείς συμμαχίες.

«Θα ήθελα να αναλογιστείτε πώς αισθάνονται οι γονείς όταν λέει ο υπουργός Άμυνας ότι οι δύο αξιωματικοί μπορεί να μείνουν στην φυλακή και 15 χρόνια» επισήμανε.

Σχετικά με τους χαρακτηρισμούς του κ. Καμμένου για τον κ. Ερντογάν, ότι «είναι τρελός», εκτίμησε ότι «η δήλωση είναι παντελώς άσχετη που ρίχνει λάδι στη φωτιά», συμπληρώνοντας ότι «είναι λάθος η έκφραση όπως και η ανακοίνωση του Μαξίμου που μιλούσε για “σουλτάνο”», για να καταλήξει ο κ. Μητσοτάκης: «Δεν έχω χρησιμοποιήσει ποτέ τα εθνικά θέματα για εσωτερική κατανάλωση».

σχετικα αρθρα

159 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

ροη ειδησεων

spot_img