Δευτέρα, 23 Μαΐου, 2022

Michelle και Barack Obama: Αντάλλαξαν τρυφερά μηνύματα για την επέτειο γάμου τους

Ηπρώην πρώτη κυρία των Η.Π.Α και ο Barack Obama αποτελούν ένα παράδειγμα για όλους όσους ονειρεύονται να έχουν μια ευτυχισμένη ζωή με το άλλο τους μισό. Οι δυο τους μιλούσαν πάντα ανοιχτά για τη σχέση τους, ενώ δεν διστάζουν να μοιραστούν τα συναισθήματά τους ακόμα και μέσα από τις αναρτήσεις τους στο Instagram.

Η Michelle Obama, με αφορμή τα 28 χρόνια του γάμου τους, έγραψε ένα τρυφερό μήνυμα για τον σύζυγο της και το μοιράστηκε μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό, δημοσιεύοντας μια κοινή του φωτογραφία.

«28 χρόνια με αυτόν εδώ. Λατρεύω τον Barack Obama για το χαμόγελο, τον χαρακτήρα και την συμπόνοια του. Τόσο ευγνώμων που τον έχω σύντροφο σε όλα όσα μας φέρνει η ζωή. Και αυτή τη χρονιά, έχουμε μια παράκληση για εσάς- διαλέξτε ένα άτομο στη ζωή σας που μπορεί να μην ψηφίσει και βεβαιωθείτε πως θα το κάνει. Πείτε μας για αυτό στα σχόλια! Θα είναι ένα από τα καλύτερα μηνύματα επετείου για εμάς. Σε αγαπώ Barack», έγραψε στη λεζάντα του post παρακινώντας έτσι τον κόσμο να ψηφίσει.

https://www.instagram.com/p/CF5OFHkA4zk/?utm_source=ig_embed

Με τη σειρά του, ο Barack Obama εξέφρασε την αγάπη του για τη γυναίκα της ζωής του, Michelle:

«Ακόμη και με όσα συμβαίνουν, ήθελα να ευχηθώ χαρούμενη επέτειο στην αγάπη της ζωής μου. Κάθε μέρα με την Michelle Obama με κάνει καλύτερο σύζυγο, καλύτερο πατέρα και καλύτερο άνθρωπο», έγραψε μεταξύ άλλων στο δικό του post ο πρώην Αμερικανός πρόεδρος.

σχετικα αρθρα

ροη ειδησεων