Παρασκευή, 1 Ιουλίου, 2022

Μικρής έκτασης επεισόδια και χημικά στην Ευελπίδων

Την αντίδραση ομάδας νεαρών που έχουν συγκεντρωθεί στα δικαστήρια της πρώην σχολής Ευελπίδων προκειμένου να συμπαρασταθούν στους 13 συλληφθέντες της χθεσινής αντιφασιστικής συγκέντρωσης στο Γαλάτσι, προκάλεσε η μεταφορά πριν από λίγο εντός των δικαστηρίων των εννέα συλληφθέντων από τη συγκέντρωση Χρυσαυγιτών στο Νέο Ηράκλειο.

Συγκεκριμένα, οι συγκεντρωμένοι μόλις είδαν το βανάκι της αστυνομίας που μετέφερε τους εννέα συλληφθέντες κατά τη συγκέντρωση Χρυσαυγιτών άρχισαν να φωνάζουν συνθήματα. Απαντώντας κάποιοι από τους συλληφθέντες που βρίσκονταν μέσα στο αστυνομικό όχημα έκαναν άσεμνες χειρονομίες με αποτέλεσμα να ανάψουν τα αίματα.

Οι υποστηρικτές των αντιφασιστών άρχισαν να πετούν αντικείμενα στο όχημα της αστυνομίας και να το χτυπούν με τα χέρια. Οι δυνάμεις των ΜΑΤ προχώρησαν σε ρίψη χημικών μέσα στο προαύλιο χώρο των δικαστηρίων με αποτέλεσμα για λίγα λεπτά να επικρατήσει πανδαιμόνιο. Μάλιστα, οι υποστηρικτές των αντιφασιστών εξακολουθούν να παραμένουν στο χώρο των δικαστηρίων φωνάζοντας συνθήματα.

σχετικα αρθρα

ροη ειδησεων