Πέμπτη, 29 Ιουλίου, 2021

Μηνιαίες προβλέψεις Απριλίου 2021 για όλα τα ζώδια

Μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις για τα ζώδια.

Τι προβλέπεται να συμβεί σε όλους τους τομείς της ζωής σου σύμφωνα με τις Μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις, από την αστρολόγο Αλεξάνδρα Βενέτη.

Μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις Κριός

Φίλοι μου Κριοί, ο Απρίλιος θα σας βοηθήσει να ενισχύσετε τη μαχητικότητα σας, σε επαγγελματικό επίπεδο θα κυνηγήσετε τις ευκαιρίες και θα περάσετε σε ανάλογες διεκδικήσεις. Καταφθάνουν οικονομικά ανοίγματα που καλό θα είναι να τα αξιοποιήσετε χωρίς χρονοτριβές, οι συμφωνίες που θα γίνουν θα κλείσουν με ευνοϊκό προς εσάς αποτέλεσμα.

Θα είστε δυνατοί συνομιλητές με τολμηρές απόψεις και τεκμηριωμένα επιχειρήματα. Ενθουσιασμό και στόμφο θα έχουν τα λόγια σας, καλό θα είναι να μην λείπει η αυτοσυγκράτηση, θα πρέπει να είστε προσεκτικοί με τις κουβέντες και τα σχόλια σας. Στον επαγγελματικό σας τομέα συμφωνίες και διαπραγματεύσεις θα τρέξουν με ταχύτητα, φεύγουν οι καθυστερήσεις και οι αναβολές.

Ίσως να αμφισβητήσετε ή να αναθεωρήσετε σχετικά με καταστάσεις και θέματα της προηγούμενης περιόδου. Αλλάζετε οπτική, διαφοροποιείτε μέτρα και σταθμά, δεν αποκλείεται να τερματίσετε παλιές ψυχοφθόρες υποθέσεις.

Μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις Ταύρος

Φίλοι μου Ταύροι, τα γεγονότα θα είναι υποστηριχτικά σε προσπάθειες και νέα εγχειρήματα τόσο σε θέματα επαγγελματικά, όσο και σε αισθηματικά ζητήματα. Αν οργανώσετε τις ενέργειες σας θα καταφέρετε να τερματίσετε καταστάσεις ή υποθέσεις που σας αγχώνουν. Θα είστε σε θέση να βάλετε τέλος σε περιορισμούς και πιέσεις, παίρνετε νέες αποφάσεις, θα κινηθείτε δυναμικά.

Σε οικονομικά ζητήματα θα νιώσετε έτοιμοι να ρισκάρετε, ο χειρισμός σας θα είναι αποφασιστικός και άμεσος. Δεν αποκλείεται να υπάρξουν απρόοπτες χρηματικές απολαβές, διεκδικήστε και δεν θα αποτύχετε. Στον αισθηματικό σας τομέα προσοχή στις εξάρσεις και στους μεγάλους ενθουσιασμούς.

Ίσως να γίνει αρκετά καχύποπτη η στάση σας, ενδεχομένως να υπάρξει από πλευράς σας έλλειψη εμπιστοσύνης. Επιφυλακτική θα είναι η συμπεριφορά σας, σε κάποια συγκεκριμένα άτομα ίσως να μην δώσετε το άνοιγμα να σας προσεγγίσουν. Θα υπάρξουν αναθεωρήσεις και επαναπροσδιορισμοί, απόσταση θα κρατήσετε από οτιδήποτε σας δυσανασχετεί.

Μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις Δίδυμος

Φίλοι μου Δίδυμοι, ο Απρίλιος ίσως να φέρει ανατροπές στο σκεπτικό σας, θα αλλάξει η στάση σας κυρίως στα άτομα και στις καταστάσεις που θα περιορίζουν την ανεξαρτησία σας. Ανάγκη σας θα είναι να μπορείτε να κινηθείτε και να αποφασίζετε ελεύθερα. Στον επαγγελματικό σας τομέα προσοχή στις υποσχέσεις που θα δώσετε, δεν θα πρέπει να παραβιάσετε τις προθεσμίες που θα σας δοθούν.

Ο Απρίλιος, δυναμικό θα κάνει τον προφορικό σας λόγο, γενικότερα θα νιώθετε αυτοπεποίθηση, αισιοδοξία και ενθουσιασμό. Σε περίπτωση που τις προηγούμενες μέρες αισθανθήκατε πεσμένοι τώρα αναπτερώνεστε, αναβαίνει η ψυχολογία σας. Τα συμβάντα θα σας βοηθήσουν να ξεφύγετε από καταστάσεις κουραστικές ή ανιαρές.

Ο συναισθηματικός σας κόσμος θα βρίσκεται σε αναστάτωση, ίσως να υπάρξουν ενθουσιασμοί που θα δημιουργήσουν αναποφασιστικότητα. Προσοχή στις σπασμωδικές κινήσεις και στις υπερβολές, κάποιοι από εσάς δεν αποκλείεται να εμφανίσετε τάσεις φυγής.

Μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις Καρκίνος

Φίλοι μου Καρκίνοι, περιμένετε απρόοπτα ανοίγματα σε θέματα όχι μόνο επαγγελματικά αλλά και σε αισθηματικής φύσης. Ανοιχτό θα είναι το ενδεχόμενο νέας γνωριμίας πολύ πιθανόν να εμφανιστεί στον δρόμο σας πρόσωπο που θα σας ενθουσιάσει. Μια νέα επαγγελματική πρόταση θα ανοίξει τον ορίζοντα σας, ίσως να δοθεί ώθηση στην καριέρα σας.

Στη σχέση σας και γενικότερα στις επαφές με το ταίρι σας η στάση σας θα είναι συγκαταβατική και ειρηνική, θα έχετε τη διάθεση να συζητήσετε και να φανερώσετε τον συναισθηματικό σας κόσμο. Σε κοινωνικό επίπεδο θα κινηθείτε με δεκτικότητα.

Ενδέχεται να φέρετε στη μνήμη σας παλιές καταστάσεις που όμως αυτή τη φορά η εξήγηση που θα δώσετε ίσως να είναι κάπως καχύποπτη. Θα προσπαθήσετε να αναλύσετε σε βάθος τα γεγονότα προσεγγίζοντας τα από μια διαφορετική οπτική.

Μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις Λέων

Φίλοι μου Λέοντες, ενισχύονται οι εσωτερικές σας άμυνες, τα χαρακτηριστικά σας θα είναι αυτοπεποίθηση και ανανεωμένη σκέψη. Σε επαγγελματικά θέματα αναλαμβάνετε ρίσκα, οι πρωτοβουλίες σας θα είναι δυναμικές, δεν αποκλείεται να βγουν στην επιφάνεια και οι ηγετικές σας διαθέσεις. Κλείνετε αρνητικές καταστάσεις, ξεκαθαρίζετε τη θέση σας, η στάση σας ενδεχομένως να γίνει κάπως απόλυτη.

Στον αισθηματικό σας τομέα, για εσάς που είστε σε σχέση θα υπάρξουν ευχάριστες και τονωτικές αλλαγές. Κάποιοι από εσάς ίσως να πάρετε αποφάσεις περί συγκατοίκησης, γενικότερα επιθυμία σας θα είναι η αλλαγή και η ανανέωση.

Ίσως να νιώσετε καταπιεσμένοι ή ανικανοποίητοι, η στάση σας θα γίνει αντιδραστική σε περίπτωση που προσπαθήσουν να σας πιέσουν. Σκεφτείτε με ορθολογισμό, μην αφήσετε τυχόν απωθημένα να σας οδηγήσουν σε παρορμητικές αποφάσεις.

Μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις Παρθένος

Φίλοι μου Παρθένοι, θα τολμήσετε να συζητήσετε ανοιχτά και με ειλικρίνεια, σε κάποιες περιπτώσεις αποστομωτικός θα είναι ο λόγος σας. Σε θέματα επαγγελματικά αλλά και αισθηματικά θα υπάρξουν ξεκαθαρίσματα που θα διαφοροποιήσουν την πορεία των σχέσεων σας.

Ο Απρίλιος θα σας βοηθήσει να χαλαρώσετε, να βγείτε από το άγχος και την απαισιοδοξία. Οι σκέψεις που θα κάνετε θα είναι θετικές, θα εστιάσετε στην αισιόδοξη πλευρά των καταστάσεων και κυρίως στην αξία των αισθημάτων. Ο Απρίλιος θα σας αποτρέψει να κλειδωθείτε συναισθηματικά, θα ανοιχτείτε στα πρόσωπα που εμπιστεύεστε.

Αλλάζετε οπτική και χειρισμό, ένα παλιό αρνητικό ζήτημα θα αφήσετε πίσω σας, προχωρείτε μπροστά με διαφορετικές πλέον επιθυμίες και επιδιώξεις. Στόχος σας θα είναι να απεγκλωβιστείτε από την εσωτερική πίεση και γενικότερα από καταστάσεις που σας δημιουργούν αρνητισμό και στενοχώρια.

Μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις Ζυγός

Αγαπητοί μου Ζυγοί, στις συζητήσεις σας προσωπικές και επαγγελματικές θα έχετε τη δυνατότητα να πείσετε και να περάσετε τις απόψεις σας. Ο δυναμικός σας λόγος θα φέρει θετικό αποτέλεσμα, οι συμφωνίες που θα γίνουν θα είναι βάσιμες. Στον αισθηματικό σας τομέα κάποιοι από εσάς ίσως να πάρετε σοβαρές δεσμευτικές αποφάσεις, θα μιλήσετε με ειλικρίνεια, θα καταφέρετε να προχωρήσετε τον δεσμό σας ένα βήμα παρά πέρα

Ο Απρίλιος θα φέρει αναθεωρήσεις και έντονες σκέψεις, ίσως να ταλαιπωρηθείτε συναισθηματικά από αστάθεια και μετεωρισμό. Σε περίπτωση που νιώθετε μπερδεμένοι και δεν μπορείτε να ξεκαθαρίσετε τι ακριβώς νιώθετε τότε καλό θα είναι να αποφύγετε τις βιαστικές και άμεσες αποφάσεις.

Ο Απρίλιος θα σας βοηθήσει να νιώσετε τολμηροί για ανοίγματα και προσεγγίσεις, στο θέμα της επανασύνδεσης δεν θα φανείτε αρνητικοί. Για τους ελεύθερους, καλό θα είναι να αξιοποιήσετε τις ευκαιρίες, θα υπάρξουν ανοίγματα για έναρξη νέας σχέσης μέσω social media.

Μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις Σκορπιός

Φίλοι μου Σκορπιοί, ο Απρίλιος θα ενισχύσει την τολμηρή πλευρά του χαρακτήρα σας, θα βγει στην επιφάνεια η μαχητικότητα σας. Σε θέματα επαγγελματικά είναι πολύ πιθανόν να εκδηλώσετε ανταγωνιστικές διαθέσεις, καλό θα είναι να υπάρχει αυτοσυγκράτηση, θα πρέπει να αποφευχθεί η πώρωση. Οι απογοητευμένοι της προηγούμενης περιόδου παίρνετε τα πάνω σας θα κυριαρχεί η αισιοδοξία και όχι η ηττοπάθεια.

Ο Απρίλιος θα σας ωθήσει σε άμεσες ενέργειες και προσεγγίσεις, φεύγει η διστακτικότητα. Εκδηλωτική και αποκαλυπτική θα είναι η στάση σας, δεν αποκλείεται σε κάποιες περιπτώσεις να καταφέρετε να αιφνιδιάσετε το ενδιαφερόμενο πρόσωπο. Οι μπερδεμένοι θα ξεκαθαρίσετε τις καταστάσεις, θα ακουστούν αλήθειες που θα αποκαταστήσουν τις σχέσεις.

Ο Απρίλιος θα σας βοηθήσει να συνειδητοποιήσετε ποια λάθη σας δημιούργησαν αυταπάτες, αναθεωρείτε και αποφασίζετε τι πρέπει να κάνετε για να δώσετε τέλος στις αρνητικές υποθέσεις που τελικά λειτούργησαν εις βάρος σας. Σε επαγγελματικά ζητήματα αποφύγετε τις συγκρούσεις προσπαθήστε να κινηθείτε διπλωματικά.

Μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις Τοξότης

Φίλοι μου Τοξότες, ενδεχομένως να επανεξετάσετε βλέψεις και στόχους που είχατε βάλει την προηγούμενη περίοδο. Η πορεία των καταστάσεων ίσως να σας αναγκάσει να αναπροσαρμόσετε τα πλάνα σας προκειμένου να φτάσετε στο επιθυμείτο αποτέλεσμα. Σε οικονομικά ζητήματα προσπαθήστε να οργανώσετε τις ενέργειες σας, συντονιστείτε, ακολουθήστε ένα συγκεκριμένο πρόγραμμα.

Θα φανείτε ομιλητικοί, οι προσεγγίσεις σας θα είναι άμεσες, ωστόσο προσοχή στις αυθόρμητες ενέργειες, ελέγξετε την παρορμητικότητα σας. Στον αισθηματικό σας τομέα εσείς που δεν είστε σε σχέση θα έχετε την ευκαιρία να αλλάξετε τα δεδομένα, ένα συγκεκριμένο πρόσωπο από το διαδίκτυο θα κερδίσει το ενδιαφέρον σας.

Δύσκολα θα πάρετε ριζικές αποφάσεις, πολύ πιθανόν να εμφανιστούν αναστολές και ανασφάλειες. Στην παρούσα φάση θα αποφύγετε τις δεσμεύσεις και γενικότερα τις υποσχέσεις ή τις συμφωνίες για θέματα που θα έχουν διάρκεια σε παρόν και μέλλον.

Μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις Αιγόκερως

Φίλοι μου Αιγόκεροι, ο Απρίλιος σας οδηγεί σε νέες αποφάσεις, διαφορετικά πλάνα. Ακμαία θα είναι η αυτοπεποίθηση σας, φεύγει η αναστολή σε θέματα που απαιτούν εφαρμογή και υλοποίηση. Η στάση σας θα είναι δυναμική ίσως και κάπως επαναστατική ή αντιδραστική. Δεν θα λείψουν οι καινούργιες προκλήσεις ωστόσο αποφύγετε να κινηθείτε παρορμητικά. Οι απαντήσεις σας θα είναι άμεσες, δεν θα θελήσετε μπερδέματα και παρεξηγήσεις.

Καλοδιάθετη και προσιτή θα είναι η στάση σας, ωστόσο σε θέματα εμπιστοσύνης μέσα σας ίσως να υπάρχουν διλλήματα και αμφιβολίες. Η συνομιλία σας με ένα συγγενικό ή πολύ κοντινό σας πρόσωπο θα σας βοηθήσει να ανοιχτείτε συναισθηματικά και να φανερώσετε τις ανασφάλειες σας.

Ίσως να κινηθείτε εξουσιαστικά σε άτομα που στην προηγούμενη περίοδο αθέτησαν τις υποσχέσεις τους προς εσάς. Δεν αποκλείεται στο προσκήνιο να βγουν ζητήματα κυριαρχίας, προσοχή στις εντάσεις. Έρχονται νέες πληροφορίες, αναθεωρείτε και διαφοροποιείτε απόψεις και εντυπώσεις.

Μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις Υδροχόος

Φίλοι μου Υδροχόοι, επιρρεπείς θα είστε σε ενέργειες ενθουσιασμού, προσοχή στις βιαστικές πράξεις και στις γρήγορες εξιδανικεύσεις. Ο τρόπος σκέψης σας θα είναι δυναμικός, πρωτοποριακές θα είναι οι ιδέες σας, ωστόσο καλό θα είναι να αποφύγετε την ανυπομονησία, πριν πάρετε ριζικές αποφάσεις μελετήστε πολύ καλά τα ενδεχόμενα και τις προοπτικές.

Σον αισθηματικό σας τομέα είναι πολύ πιθανόν να κάνει την εμφάνιση του ένα καινούργιο πρόσωπο μέσω των social media, πολύ καλά θα κάνετε και θα αφήσετε περιθώριο προσέγγισης, δεν αποκλείεται να ερωτευτείτε και να κινηθείτε με τρόπο τολμηρό και ασυνήθιστο.

Κάντε μια ανασκόπηση στα παλιά, προσπαθήστε να εισχωρήσετε στην ουσία των γεγονότων αυτό θα σας βοηθήσει να βρείτε λύσεις. Προσοχή στους ενδόμυχους πόθους και στα απωθημένα, ίσως να βγουν στο προσκήνιο ζητήματα και επιθυμίες που η ρίζα τους βρίσκεται στο παρελθόν ή σε υποσυνείδητα συμπλέγματα.

Μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις Ιχθύς

Αγαπητοί μου Ιχθείς, θα βγει στην επιφάνεια η ενθουσιώδης και παρορμητική πλευρά του χαρακτήρα σας. Ανάγκη σας θα είναι να κινηθείτε ελεύθερα χωρίς περιορισμούς και πιέσεις, σε κάποια συγκεκριμένα θέματα ίσως να γίνει επαναστατική η σκέψη σας. Η χρονική στιγμή ενδείκνυται για καινούργια επαγγελματικά εγχειρήματα.

Θα αναζητήσετε την ανανέωση, σε οικονομικά θέματα προσοχή στον τρόπο που θα χειριστείτε τα χρήματα σας, ίσως να θελήσετε να αγοράσετε και να ξοδέψετε. Στον αισθηματικό σας τομέα εσείς που είστε εδώ και αρκετό καιρό χωρίς σχέση ή χωρίς κάποιο συγκεκριμένο ενδιαφέρον θα αναζητήσετε μια νέα αρχή μέσω των social media, θα ανοίξετε δίοδο προσεγγίσεων.

Ενδεχομένως να προσπαθήσετε να αποφύγετε τις δύσκολες αποφάσεις που αφορούν το μέλλον σας, διλλήματα και τάσεις αναποφασιστικότητας δεν θα σας αφήσουν να ρισκάρετε ή να δοκιμαστείτε. Ηρεμία και ξεκούραση θα χρειαστείτε, θα νιώσετε την ανάγκη να βγείτε από τον έντονο προβληματισμό.

ΠΗΓΗ: www.zwdiasimera.gr

σχετικα αρθρα

ροη ειδησεων