Παρασκευή, 20 Μαΐου, 2022

Μισέλ Ομπάμα: δεν έχει σημασία πόσα χρήματα βγάζεις αλλά η διαφορά που κάνεις στις ζωές των άλλων

Αποτελεί πρότυπο μητέρας και συζύγου. Τα Μέσα Ενημέρωσης δείχνουν να την αγαπούν, ωστόσο, δεν λείπουν και οι αναφορές σε κάποια στραβοπατήματα ή ακόμα και υπερβολές της. Όπως και να’χει, η Μισέλ Ομπάμπα αποτέλεσε ένα από τα ισχυρότερα “όπλα” του πρώην προέδρου της Αμερικής. Δεν είχε γράψει τυχαία το Newsweek πως διαθέτει αυτό που αποκαλείται “star power”.

Δύο χρόνια πριν,  κυκλοφόρησε το βιβλίο της Μισέλ Ομπάμα “Becoming”το οποίο σημειώνει τρελές πωλήσεις. Σε διάστημα μόλις δύο εβδομάδων κυκλοφορίας είχε πωλήσει περισσότερα από 2 εκατ. αντίτυπα στη Β. Αμερική, σύμφωνα με τον εκδοτικό οίκο Penguin Random House.

Το βιβλίο έχει ήδη μεταφραστεί σε 31 γλώσσες, ενώ βρίσκεται στην κορυφή των πωλήσεων στη Βρετανία, στη Γερμανία, στην Ιταλία, στην Ολλανδία, στην Ισπανία και τη Γαλλία.

“Η επιτυχία δεν έχει να κάνει με το πόσα χρήματα κερδίζεις, αλλά με τη διαφορά που κάνεις στις ζωές των ανθρώπων.” είπε κάποτε η Μισέλ.
Αν κάθε Πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών κυβερνούσε με γνώμονα τις παραπάνω σκέψεις της… Τότε ίσως υπήρχε ελπίδα για έναν καλύτερο κόσμο…

πηγή: klik.gr

της Μανταλένας Μαρίας Διαμαντή

σχετικα αρθρα

ροη ειδησεων