Κυριακή, 1 Αυγούστου, 2021

Miss Universe 2021: Η Μις Μεξικό είναι η ωραιότερη γυναίκα του κόσμου

Μετά την περσινή του ακύρωση, λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού, πραγματοποιήθηκαν φέτος τα καλλιστεία για την ανάδειξη της Μις Υφήλιος 2021 και τον τίτλο της Miss Universe κατέκτησε η Μεξικανή Andrea Meza.

Ο 69ος διαγωνισμός Miss Universe πραγματοποιήθηκε στο Seminole Hard Rock Hotel & Casino, στη Φλόριντα και η Andrea ήταν η απόλυτη νικήτρια του διαγωνισμού. Η στιγμή της στέψης της ήταν συγκινητική.

Το ίδιο όμως και η ανάρτησή της στο Instagram όπου ανέφερε ότι «Το Μεξικό έβγαλε τη Miss Universe».

«Σήμερα, η ομορφιά δεν βρίσκεται μόνο στο πώς βλέπουμε τον εαυτό μας. Η ομορφιά βρίσκεται στο πνεύμα μας, στην ψυχή μας και στις αξίες με τις οποίες χειριζόμαστε τον εαυτό μας. Ποτέ μην επιτρέπετε σε κάποιον να σας πει ότι δεν έχετε καμία αξία», είπε χαρακτηριστικά η Andrea Meza.

Η ίδια έστειλε και ένα μήνυμά για την πανδημία, λέγοντας ότι έχουν χαθεί πολλές ζωές και ότι αν μπορούσε να αλλάξει κάτι, αυτό θα ήταν να ξεκινήσει νωρίτερα η καραντίνα πριν να πάρει η πανδημία αυτές τις διαστάσεις.

agram.com/embed.js">

Η Meza αναδείχθηκε Miss Universe ανάμεσα σε 74 διαγωνιζόμενες. Η δεύτερη και η τρίτη θέση κατέληξαν επίσης σε κοπέλες από τη Λατινική Αμερική: την Τζούλια Γκάμα από τη Βραζιλία και τη Τζανίκ Μασέτα από το Περού. Η τέταρτη θέση απονεμήθηκε στην Αντλίν Καστελίνο της Ινδίας και η πέμπτη στην Κίμπερλι Χιμένεζ, από τη Δομινικανή Δημοκρατία.

σχετικα αρθρα

ροη ειδησεων