Δευτέρα, 20 Σεπτεμβρίου, 2021

Μητσοτάκης για τις φωτιές: Προτεραιότητα η προστασία της ανθρώπινης ζωής – Έκτακτη ενημέρωση Χαρδαλιά στις 21:00

Ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης μετέβη στο Ενιαίο Συντονιστικό Κέντρο Επιχειρήσεων του Πυροσβεστικού Σώματος, στο Χαλάνδρι και ενημερώθηκε για τις πυρκαγιές που βρίσκονται σε εξέλιξη στη Βαρυμπόμπη και σε διάφορες περιοχές της Ελλάδας, οι μεγαλύτερες εκ των οποίων στην Εύβοια, στη Μεσσηνία και στην Κω.

Σύμφωνα με το γραφείο Τύπου του πρωθυπουργού όλα τα διαθέσιμα μέσα και οι δυνάμεις έχουν ριχτεί στη μάχη στα πολλαπλά μέτωπα αναφέρουν και σημειώνουν ότι ενημερώνεται διαρκώς για την εξέλιξη των πυρκαγιών καθώς αυτές τις δύσκολες ώρες προτεραιότητα είναι η προστασία της ανθρώπινης ζωής.

Στις 9 το βράδυ θα γίνει έκτακτη ενημνέρωση για την εξέλιξη των πυρκαγιών από τον υφυπουργό πολιτικής προστασίας Νίκο Χαρδαλιά.

—–

«Τούτες τις δύσκολες ώρες κύριο μέλημα όλων μας να περιοριστεί η καταστροφή, μα πάνω από όλα η προστασία της ανθρώπινης ζωής». Αυτό είναι το μήνυμα που στέλνει ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Αλέξης Τσίπρας σε ανάρτησή του στα κοινωνικά δίκτυα.

«Εκφράζω τη συμπαράστασή μου στους πυροσβέστες που δίνουν τη μάχη με τη φωτιά και την αμέριστη αλληλεγγύη μου στους πολίτες που δοκιμάζονται», καταλήγει.

σχετικα αρθρα

ροη ειδησεων