Σάββατο, 16 Οκτωβρίου, 2021

Μητσοτάκης προς επιχειρηματίες: Η πολιτεία έκανε το καθήκον της, σειρά να κάνετε το δικό σας

Μήνυμα προς τους επιχειρηματίες, τους οποίους καλεί να κάνουν το καθήκον τους, έστειλε με δήλωσή του ο Κυριάκος Μητσοτάκης. «H πολιτεία έκανε το καθήκον της, σειρά σας να κάνετε το δικό σας», αναφέρει ο πρωθυπουργός απευθυνόμενος στους επιχειρηματίες, σε δήλωσή του στην εφημερίδα RealNews.

«Η κυβέρνηση, αντί να μοιράζει επιδόματα ανεργίας, ενισχύει την εργασία. Εμείς επιλέγουμε δουλειές, όχι “λουκέτα”», δήλωσε ακόμη ο κ. Μητσοτάκης και έκανε ιδιαίτερη αναφορά στους επιχειρηματίες του τουριστικού τομέα.

«Προσωπικά περιμένω, τώρα, και από τους επιχειρηματίες -ιδίως του τουρισμού- να ανταποκριθούν και να ανοίξουν τις εγκαταστάσεις τους. Τους ενθαρρύνω να δράσουν. Γιατί έχουν κι αυτοί το δικό τους μερίδιο κοινωνικής ευθύνης», δήλωσε ο πρωθυπουργός. Αυτή την εβδομάδα η κυβέρνηση ανακοίνωσε 15 νέες παρεμβάσεις για την τόνωση της οικονομίας, οι οποίες αφορούν τη στήριξη της απασχόλησης και την ενίσχυση της ρευστότητας των επιχειρήσεων. Το σχέδιο των 24 δισεκατομμυρίων ευρώ περιλαμβάνει μεταξύ άλλων μείωση φόρων, εκπτώσεις ενοικίου και voucher διακοπών.

σχετικα αρθρα

ροη ειδησεων