Σάββατο, 23 Οκτωβρίου, 2021

Μητσοτάκης σε βουλευτές ΝΔ: Ας αποτελέσουμε παράδειγμα αυστηρής τήρησης των μέτρων

Μήνυμα προς τους βουλευτές της ΝΔ να αποτελέσουν παράδειγμα αυστηρής τήρησης των μέτρων προστασίας απο την πανδημία τις Άγιες ημέρες του Πάσχα έστειλε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο γραμματέας της «γαλάζιας» ΚΟ Σταύρος Καλαφάτης σε συνεννόηση με το Μέγαρο Μαξίμου διαβίβασε στους βουλευτές της πλειοψηφίας την σύσταση – εντολή του πρωθυπουργού να συνεχίσουν την υπεύθυνη στάση τους και την Μεγάλη Εβδομάδα, να κάνουν πράξη το “μήνυμα αγάπης” και να αποφύγουν μετακινήσεις, συναντήσεις και εκκλησιασμούς.

Σύμφωνα με πληροφορίες του protothema.gr το μήνυμα που έλαβαν οι «γαλάζιοι» βουλευτές έχει ως εξής:

«Αγαπητές και αγαπητοί συνάδελφοι … Είναι αυτονόητο ότι οφείλουμε να λειτουργούμε ως παράδειγμα στους συμπολίτες μας. Κατά συνέπεια,αυτές τις Αγιες μέρες, δεν μετακινούμαστε σε κανένα προορισμό, δεν συμμετέχουμε σε συναντήσεις φίλων και γνωστών, δεν πάμε στις Εκκλησίες μας. Είναι υποχρέωση μας αλλά και ο καλύτερος τρόπος για να κάνουμε πράξη το μήνυμα της αγάπης, στη σημερινή δύσκολη για όλους μας συγκυρία. Εύχομαι καλή Ανάσταση, καλό Πάσχα, και του χρόνου με υγεία! Σταύρος Καλαφάτης Γενικός Γραμματέας Κ.Ο.”

Υπενθυμίζεται ότι ο πρωθυπουργός στο πρόσφατο διάγγελμά του τόνισε ότι αν ο Απρίλιος είναι ο κρισιμότερος μήνας για την αντιμετώπιση του κορονοϊού, η Μεγάλη Εβδομάδα αποτελεί την λεπτή κόκκινη γραμμή που χωρίζει την νίκη απο την καταστροφή. Εξήγησε επίσης πως “Με τον τρόπο της αυτή η Μεγάλη Εβδομάδα αποκτά μια ξεχωριστή πνευματικότητα. Μας φέρνει αντιμέτωπους με τους φόβους μας, αλλά και τις προσδοκίες μας. Μας ωθεί να μείνουμε ταπεινοί και να αναλογιστούμε τι είναι πραγματικά σημαντικό στη ζωή μας. Ας μείνουμε, λοιπόν, στο σπίτι. Για να ανταμώσουμε πάλι, υγιείς και δυνατοί, όταν περάσει η τρικυμία. Μένουμε σπίτι, βγαίνουμε νικητές. Γιατί μια κλωστή χωρίζει τη νίκη απ’ την καταστροφή: Αν δεν τηρήσουμε μέχρι τέλους τις συμβουλές των ειδικών, μπορεί να διαλύσουμε όσα πετύχαμε».

σχετικα αρθρα

ροη ειδησεων