Παρασκευή, 24 Σεπτεμβρίου, 2021

Μοντέλο με αμέτρητες ελιές στο πρόσωπο φιλοδοξεί να στεφθεί μις Υφήλιος!

Η κοινωνική περιθωριοποίηση, το σχολικό bullying και ο χλευασμός δεν εμπόδισαν την Ανίταν Ντελμούντο να διεκδικήσει επιτυχημένη καριέρα στο μόντελινγκ και να δηλώσει συμμετοχή στα προκριματικά των καλλιστείων στην χώρα της.

Η εικοσάχρονη καλλονή από την Μαλαισία παραδέχεται ότι έχει ζήσει στιγμές μοναξιάς εξαιτίας της ιδιαιτερότητας της εμφάνισής της αλλά τα τελευταία χρόνια έμαθε να αγαπά και να αποδέχεται το σώμα και το πρόσωπό της έτσι ακριβώς όπως είναι. Η νεαρή κοπέλα γεννήθηκε με πάρα πολλές σκουρόχρωμες ελιές στο πρόσωπο και στο σώμα της που καλύπτουν σε μεγάλο βαθμό την επιφάνεια του δέρματός της. Στο δημοτικό την αποκαλούσαν τέρας και μπισκότο σοκολάτας και κανείς από τους συμμαθητές της δεν ήθελε να γίνει φίλος της.

Στην εφηβεία ,ωστόσο, τα πράγματα άλλαξαν και με την βοήθεια της μητέρας της και της δασκάλας της η εικοσάχρονη κοπέλα κατάφερε να αισθανθεί καλύτερα με την εμφάνισή της και να κάνει καινούριες παρέες.

Η Ανίταν έμαθε να αγαπάει το σώμα της όπως ακριβώς είναι και δεν σκοπεύει πλέον να αφαιρέσει τις ελιές της ,εξάλλου οι γιατροί την έχουν προειδοποιήσει ότι κάτι τέτοιο θα ενείχε κινδύνους για την υγεία της.

Τώρα η εικοσάχρονη καλλονή διεκδικεί μια θέση στα καλλιστεία της χώρας της, ενώ δηλώνει ότι θα επιθυμούσε να στεφθεί μις Υφήλιος, δίνοντας ένα ηχηρό μήνυμα αποδοχής της διαφορετικότητας στην εμφάνιση.

σχετικα αρθρα

ροη ειδησεων