Τρίτη, 24 Μαΐου, 2022

Μόλις κλείνει η μία πληγή στο ΠΑΣΟΚ ανοίγει μία άλλη…

Το τελευταίο χτύπημα στην Ιπποκράτους ήρθε με την διαρροή στοιχείων του πορίσματος που επισήμως έχει παραγγείλει το ΠΑΣΟΚ σε πέντε ελεγκτικές εταιρίες και το οποίο δείχνει πως επί προεδρίας Γ. Παπανδρέου η τρύπα στα οικονομικά του κόμματος ξεπέρασε τα 100 εκατομμύρια ευρώ!

Με βάση αυτά τα δεδομένα ο Ευάγγελος Βενιζέλος θα μπορούσε κάλλιστα να εκμεταλλευτεί τα στοιχεία του πορίσματος για να υποστηρίξει στο εσωτερικό του κόμματός του ότι παρέλαβε καμμένη γη…

Όμως τα χέρια του προέδρου του ΠΑΣΟΚ είναι δεμένα. Γνωρίζει ότι στην παρούσα φάση δεν τον…παίρνει να ανοίξει κανένα νέο εσωτερικό μέτωπο πολλώ μάλλον με τον πρώην πρωθυπουργό ο οποίος εξακολουθεί να ελέγχει σημαντικό τμήμα του κόμματος. Γι’ αυτόν τον λόγο άλλωστε ο Βενιζέλος τηλεφώνησε χθες στον Παπανδρέου και τού ζήτησε να βρεθούν σήμερα στην Βουλή.

Ο Βενιζέλος έχει συνειδητοποιήσει ότι στην παρούσα φάση δεν μπορεί να κάνει μαγκιές καταγγέλλοντας του πρώην για όλα τα δεινά του κόμματος καθώς ξέρει ότι οποιαδήποτε συζήτηση αφορά τα εσωτερικά του ΠΑΣΟΚ βλάπτει το… εναπομείναν κίνημα.

Η τελευταία δημοσκόπηση της Alco έδωσε μία ακόμη απογοήτευση στην Ιπποκράτους. Το ΠΑΣΟΚ καθηλωμένο στο 5,5% και την ίδια ώρα ο Ανδρέας Λοβέρδος με την Νέα Συμφωνία για την Ελλάδα αποσπά 2,4%. Από πού προέρχεται το ποσοστό του Λοβέρδου; Οπωσδήποτε όχι από τον ΣΥΡΙΖΑ , τους Ανεξάρτητους Έλληνες ή την ΝΔ…

σχετικα αρθρα

ροη ειδησεων