Παρασκευή, 12 Αυγούστου, 2022

Μωβ μέδουσες στα Χανιά: Η διπλή επίθεση σε γυναίκα – Τι συμπτώματα είχε

Στα Χανιά εμφανίστηκαν οι μωβ μέδουσες βρίσκονται και στα Χανιά και για κακή της τύχη μια γυναίκα που έκανε μπάνιο στη θάλασσα δέχθηκε επίθεση από δύο.

Αισθάνθηκε ξαφνικά έναν πόνο στο χέρι, αλλά αρχικά πίστεψε πως την τσίμπησε κάποιο ψάρι. Βγήκε από τη θάλασσα και όταν μπήκε ξανά, δέχτηκε δεύτερη επίθεση από μωβ μέδουσες. Η κοπέλα πήγε σε φαρμακείο και εκεί επιβεβαιώθηκαν οι υποψίες της. Πλέον προσπαθεί να αφήσει πίσω την περιπέτεια που έζησε και μιλάει γι’ αυτή, με στόχο όπως λέει να κάνει γνωστό το πρόβλημα.

Όπως περιγράφει, είχε επισκεφθεί την παραλία με τον σύντροφό της και ενώ βρισκόταν μέσα στη θάλασσα, ένιωσε ένα πόνο στο χέρι της. «Στη θάλασσα είχε πολύ κύμα και δεν έβλεπες καθαρά τι συμβαίνει κάτω. Έκανα μπάνιο και ένιωσα ένα δυνατό τσίμπημα», αναφέρει στο zarpanews, ενώ όπως σημειώνει, στην αρχή δεν έδωσε σημασία και νόμιζε πως το τσίμπημα προήλθε ενδεχομένως από κάποιο ψάρι.

Στη συνέχεια, η Χανιώτισσα συνέχισε το μπάνιο της στη θάλασσα, όταν ένιωσε και δεύτερο τσίμπημα στο άλλο της χέρι. «Ένιωσα και δεύτερο τσίμπημα, αρκετά δυνατό. Τραβήχτηκα. Στην αρχή δεν είχα σημάδια». Όπως περιγράφει η γυναίκα, όταν άρχισε να βλέπει σημάδια στα χέρια της, έψαξε στο διαδίκτυο να δει τι μπορεί να είναι: «Εψαξα για πλάκα τσιμπήματα από μέδουσα. Ήταν ακριβώς τα ίδια που είχα».

HTML tutorial

Αμέσως μετά, όπως αναφέρει πήγε σπίτι της, αλλά όταν είδε ότι τα σημάδια να γίνονται εντονότερα, αποφάσισε να επισκεφθεί φαρμακείο για να λάβει φαρμακευτική αγωγή. Στο φαρμακείο, την καθησύχασαν και της χορήγησαν μια κρέμα, ενώ η ίδια περιγράφει και τα συμπτώματα που έχει.

 

σχετικα αρθρα

ροη ειδησεων