Πέμπτη, 18 Αυγούστου, 2022

Μπακογιάννη: «Όλοι έχουν μερίδιο ευθύνης για όσα προβλήματα έφερε η Μήδεια»

Mερίδιο ευθύνης έχουν όλοι, τόνισε μιλώντας στον ΣΚΑΙ η βουλευτής Ντόρα Μπακογιάννη αναφορικά με τα προβλήματα που προκάλεσε η κακοκαιρία Μήδεια.

Εμείς έχουμε τα προβλήματα της μεγάλης θεομηνίας αλλά έχουμε και προβλήματα τα οποία έχουν προκύψει διότι η υποδομή μας είναι πάρα πολύ πεπαλαιωμένη και διότι κάποιοι άνθρωποι δεν έβαλαν ως προτεραιότητα την προετοιμασία ώστε να μπορέσουμε να την αντιμετωπίσουμε, είπε η κα Μπακογιάννη επισημαίνοντας την σημασία της υπογειοποίησης των καλωδίων.

«Δεν είναι νοητό σήμερα στην Κηφισιά, την Εκάλη να μην έχει προχωρήσει η υπογειοποίηση των καλωδίων» σχολίασε και πρόσθεσε πως αυτό θα έπρεπε να είναι προτεραιότητα κι επομένως προτείνει την δημιουργία περιφερειακής σύνδεσης μεταξύ του ΔΕΔΔΗΕ, της περιφέρειας και των Δήμων για να προχωρήσει αυτή η διαδικασία με έμφαση σε περιοχές με δέντρα.

Σχολιάζοντας τα ελληνοτουρκικά η κα Μπακογιάννη εκτίμησε πως ο Πρόεδρος Ερντογάν βρίσκεται υπό καθεστώς πολύ μεγάλης πίεσης.

HTML tutorial

Σύμφωνα με την βουλευτή, ο Τούρκος Πρόεδρος έβαλε δύο καρπούζια στην ίδια μασχάλη, αυτό στην εξωτερική πολιτική δεν γίνεται, ήθελε και την Ρωσία και την Αμερική, αυτές οι δύο χώρες δεν ήταν δυνατόν ποτέ να συμβαδίσουν πόσο μάλλον σήμερα.

Συμπερασματικά αυτό του έχει δημιουργήσει πολύ μεγάλο πρόβλημα καθώς οι Αμερικάνοι πιέζουν με κυρώσεις και ο Πούτιν έχει συνάψει σημαντικές συμφωνίες με την Τουρκία, στις οποίες δεν σκοπεύει φυσικά να κάνει πίσω.

Θα ήθελε να φύγει από το τραπέζι των διαπραγματεύσεων με την Ελλάδα αλλά “δεν τον παίρνει” είπε χαρακτηριστικά η κα Μπακογιάννη μεταξύ άλλων.

σχετικα αρθρα

ροη ειδησεων