Παρασκευή, 12 Αυγούστου, 2022

Μπακογιάννης για βανδαλισμούς: Όσοι προσπαθούν να καταστρέψουν και να γκρεμίσουν, ματαιοπονούν

Σε ανάρτησή του στο facebook ο δήμαρχος Αθηναίων Κώστας Μπακογιάννης έστειλε μήνυμα για τους βανδαλισμους στον Μεγάλο Περίπατο.

«Μετά την βεβήλωση του μνημείου των νεκρών της Μαρφίν, επόμενη “επαναστατική” πράξη ο βανδαλισμός του αστικού εξοπλισμού του Μεγάλου Περιπάτου. Όσοι προσπαθούν να καταστρέψουν και να γκρεμίσουν, ματαιοπονούν. Εμείς θα συνεχίσουμε να χτίζουμε και να ονειρευόμαστε μια καλύτερη Αθήνα. Υ.Γ. Οι ζαρντινιέρες καθάρισαν», αναφέρει στην ανάρτηση.

Υπενθυμίζεται ότι χθες, Τρίτη, λίγο πριν από την ολοκλήρωση της πορείας που πραγματοποιήθηκε αργά το απόγευμα στο κέντρο της Αθήνας εναντίον του νομοσχεδίου για τις διαδηλώσεις και ενώ ο κόσμος βρισκόταν ακόμα συγκεντρωμένος στην πλατεία Συντάγματος και στους γύρω δρόμους, ομάδα περίπου 30 ατόμων έβαψε συνθήματα με μαύρο σπρέι σε τουλάχιστον 10 ζαρντινιέρες από όσες τοποθετήθηκαν το προηγούμενο Σαββατοκύριακο.

Λίγο μετά τις δώδεκα τη νύχτα συνεργεία καθαριότητας του δήμου με επικεφαλής τον αρμόδιο αντιδήμαρχο Νικόλαο Αβραμίδη βρέθηκαν στην Πανεπιστημίου προκειμένου να καθαρίσουν τις μουτζούρες.

HTML tutorial

σχετικα αρθρα

ροη ειδησεων