Τετάρτη, 29 Μαρτίου, 2023

Μπαλατσινού – Κικίλιας: Η κοινή φωτογραφία στο Instagram και οι ευχές για την Ανάσταση

Η Τζένη Μπαλατσινού και ο Βασίλης Κικίλας στέλνουν το δικό τους μήνυμα για την Ανάσταση, μέσα από μια φωτογραφία στο Instagram.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Jenny Balatsinou (@jennybalatsinou)


Οι κοινές φωτογραφίες της Τζένης Μπαλατσινού και του Βασίλη Κικίλια στα social media είναι σπάνιες, καθώς το ζευγάρι κρατά χαμηλό προφίλ και δεν απασχολεί τη δημοσιότητα με την προσωπική του ζωή.

Η Τζένη Μπαλατσινού και ο Βασίλης Κικίλιας πριν από λίγους μήνες καλωσόρισαν στη ζωή τον γιο τους. Την είδηση έκανε γνωστή ο Υπουργός Υγείας μέσω του προσωπικού λογαριασμού του στο Instagram, γράφοντας: «Η ζωή μας είναι οι άνθρωποι μας, η οικογένεια μας. Ανήμερα των Χριστουγέννων ο άνθρωπος μου, η γυναίκα μου, έφερε στη ζωή τον γιό μας. Στιγμή ιερή,συναισθήματα σπάνια!».

Με αφορμή την Ημέρα της Ανάστασης, η Τζένη Μπαλατσινού δημοσίευσε μια φωτογραφία στο προφίλ της στο Instagram, όπου τη βλέπουμε με τον σύζυγό της, Βασίλη Κικίλια. Στη λεζάντα διαβάζουμε: «Καλό μήνα! Εύχομαι σύντομα να αγκαλιάζουμε και να φιλάμε τους ανθρώπους που αγαπάμε και να μην ανταλλάσουμε τις ευχές μας μέσω zoom. Σήμερα ας πούμε συγγνώμη εκεί που χρειάζεται, και ας κάνουμε ειρήνη με το μέσα μας.Καλή Ανάσταση σε όλους και σε όλες!».

σχετικα αρθρα

ροη ειδησεων