Τρίτη, 21 Σεπτεμβρίου, 2021

Μπαζιάνα: «Αν κάποιος θέλει να βάλει εναντίον του συζύγου μου, ας το κάνει απευθείας»

Την περασμένη εβδομάδα ο βουλευτής του Ποταμιού κ. Μαυρωτάς κατήγγειλε ότι η παράγραφος 7 του άρθρου 33 «φωτογραφίζει» την σύντροφο του πρωθυπουργού Περιστέρα Μπαζιάνα. Η παράγραφος του άρθρου, ουσιαστικά, επέτρεψε στην κα Μπαζιάνα να μεταφερθεί από την πρωτοβάθμια εκπαίδευση στην τριτοβάθμια -σε μετάταξη-.

Ο κ. Μαυρωτάς ανέφερε συγκεκριμένα ότι «H κ. Μπαζιάνα είμαι σίγουρος ότι θα συμφωνεί να φύγουν από το άρθρο 33 οι διατάξεις που την φωτογραφίζουν, δηλαδή η διετής προϋπηρεσία σε ΑΕΙ (τον Φεβρουάριο του 2016 η κ. Μπαζιάνα έκλεισε 2ετία) και η κατάργηση της 5ετίας από την προηγούμενη μετάταξη (έκανε μετάταξη από τη δευτεροβάθμια στην πρωτοβάθμια τον Αύγουστο του 2013)».

«Αν πρέπει λοιπόν να είναι οργισμένη με κάποιους, αυτοί πρέπει να είναι οι συντάκτες του νόμου που την εκθέτουν κι όχι όσοι ανακαλύπτουν τις περίεργες συμπτώσεις», συνέχισε σημειώνοντας πως η κυρία Μπαζιάνα έχει καλό βιογραφικό όπως και εκατοντάδες άλλοι νέοι επιστήμονες στην ίδια κατηγορία.

Η κα Μπαζιάνα έσπευσε να απαντήσει ότι «Αν κάποιος θέλει να βάλει εναντίον του συζύγου μου, ας το κάνει απευθείας. Δεν δέχομαι να γίνομαι βορά πολιτικής χυδαιότητας».

«Παρακολουθώ με θλίψη και ενόχληση τόσο την καταγγελία όσο και τα σχόλια που προκαλεί. Η μέχρι τώρα διαδρομή μου δεν επιτρέπει σε κανέναν να μιλά για αδιαφάνεια. Ό,τι έχω καταφέρει ως ερευνήτρια δεν έχει κανένα θολό σημείο, είναι φανερό και μπορεί να κριθεί. Και γι’ αυτό είμαι υπερήφανη».

σχετικα αρθρα

ροη ειδησεων