Σάββατο, 23 Οκτωβρίου, 2021

Μπόρις Τζόνσον κορωνοϊός: Το πρώτο tweet του μετά την έξοδό από το νοσοκομείο

«Είναι δύσκολο να βρω τις λέξεις για να εκφράσω ότι χρωστάω στο προσωπικό του εθνικού συστήματος υγείας, που μου έσωσε τη ζωή», έγραψε στο Twitter ο βρετανός πρωθυπουργός Μπόρις Τζόνσον, λίγη ώρα αφού βγήκε την Κυριακή, από το νοσοκομείο όπου νοσηλευόταν καθώς είχε νοσήσει με κοροναϊό.

Σημειώνεται ότι ο βρετανός πρωθυπουργός θα παραμείνει για παρακολούθηση στο Chequers, στην επίσημη εξοχική κατοικία των πρωθυπουργών της Βρετανίας.

Ο Τζόνσον παρέμεινε στο νοσοκομείο για περίπου μία εβδομάδα, και μάλιστα είχε χρειαστεί να εισαχθεί στη ΜΕΘ, όπου και παρέμεινε για τρεις ημέρες.

«Ο πρωθυπουργός πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο και θα συνεχίσει την αποθεραπεία στο Chequers», είπε ο εκπρόσωπος της Ντάουνινγκ Στριτ.

«Με συμβουλή των θεραπόντων ιατρών του, ο πρωθυπουργός δεν θα επιστρέψει άμεσα στη δουλειά. Θέλει να ευχαριστήσει όλους στο νοσοκομείο St Thomas’ για την εξαιρετική θεραπεία που του παρεσχέθη. Όλες οι σκέψεις του είναι σε αυτούς που έχουν επηρεαστεί από τη νόσο», κατέληξε.

Το «ευχαριστώ» της μνηστής του Μπόρις Τζόνσον

Η Κάρι Σίμοντς, η έγκυος μνηστή του Μπόρις Τζόνσον ευχαρίστησε το ιατρικό προσωπικό, το οποίο βοήθησε τον Βρετανό πρωθυπουργό να ξεπεράσει την περιπέτεια του με την COVID-19, προσθέτοντας ότι υπήρξαν «πολύ μαύρες στιγμές» την προηγούμενη εβδομάδα.

«Δεν υπάρχουν λόγια για να ευχαριστήσω αρκετά τους ανθρώπους του εθνικού συστήματος υγείας. Το προσωπικό στο νοσοκομείο St Thomas υπήρξε εξαιρετικό. Δεν θα μπορέσω ποτέ να σας το ξεπληρώσω και δεν θα σταματήσω ποτέ να σας ευχαριστώ» έγραψε η ίδια στο Twitter.

σχετικα αρθρα

ροη ειδησεων