Δευτέρα, 27 Ιουνίου, 2022

Μπουρλά για εμβόλιο της Pfizer: Ιστορική μέρα για δισεκατομμύρια πολιτών

H αδημονία του Αλβέρτου Μπουρλά για την εκκίνηση της μαζικής παραγωγής του εμβολίου της Pfizer κατά του κορονοϊού, έφτασε στο τέλος της. Ο Μπουρλά έγραψε χαρακτηριστικά στον λογαριασμό του στο twitter: «248 μακρές μέρες και νύχτες, 150 ενεργά κέντρα κλινικών μελετών, 43.661 θαρραλέοι εθελοντές, εκατοντάδες αφοσιωμένοι συνεργάτες στην Pfizer και στην Biontech και οι ελπίδες δισεκατομμυρίων πολιτών, οδηγούν σε 1 ιστορική στιγμή…

Η Pfizer είναι υπερήφανη για το αίτημά της στην FDA για κατεπείγουσα έγκριση του εμβολίου της» έγραψε χαρακτηριστικά.Το αίτημα στην υπηρεσία τροφίμων και φαρμάκων των ΗΠΑ για έγκριση του εμβολίου, έρχεται μετά την ανακοίνωση Pfizer και BioNTech ότι το εμβόλιό τους εμφανίζει 95% αποτελεσματικότητα στην προστασία των ασθενών από τον κορονοϊό.

Εκτός από την υποβολή της έγκρισης στον συγκεκριμένο οργανισμό Pfizer και Biontech άρχισαν την υποβολή αιτήσεων για να εγκριθεί το εμβόλιό τους στην Ευρώπη και την Βρετανία. «Η δουλειά μας να παραδώσουμε ένα ασφαλές και αποτελεσματικό εμβόλιο είναι πιο επείγουσα από ποτέ», δήλωσε σε ανακοίνωσή του ο Άλμπερτ Μπουρλά.

σχετικα αρθρα

ροη ειδησεων