Κυριακή, 26 Σεπτεμβρίου, 2021

“Brand with History” η ΕΚΟ

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στο Ecali Club, με σκοπό την ανάδειξη των εταιρειών με μακρά και δυναμική παρουσία στον χώρο του επιχειρείν.

Η παρουσία της ΕΚΟ στην Ελλάδα ξεκίνησε στις 10 Μαΐου 1964 με τα εγκαίνια του βιομηχανικού συγκροτήματος της ESSO PAPPAS στη Θεσσαλονίκη. Στα 53 χρόνια που ακολούθησαν, η διαδρομή της ΕΚΟ ήταν άρρηκτα συνδεδεμένη με όλες τις οικονομικές, πολιτικές και επιχειρηματικές εξελίξεις του τόπου, αλλά και την ανάπτυξη που γνώρισε η χώρα.

Η ηγετική θέση που έχει κατακτήσει στην εμπορία καυσίμων και λιπαντικών στην Ελλάδα, αλλά και η ισχυρή παρουσία της σε χώρες της ΝΑ Ευρώπης, συνετέλεσαν στην ανάδειξή της ως ένα από τα πλέον εξέχοντα εμπορικά σήματα στην εκδήλωση “Brands with History”.

«Τόσο εγώ προσωπικά, όσο και όλη η οικογένεια της ΕΚΟ, νιώθουμε υπερήφανοι που επιλεγήκαμε στα Brands with History. Γιατί, έχουμε καταφέρει και συνεχίζουμε να αναπτυσσόμαστε μέσα σε ένα δύσκολο περιβάλλον όπως αυτό που διαμορφώνεται σήμερα, κάτι καθόλου εύκολο», δήλωσε κατά την παραλαβή της τιμητικής διάκρισης ο Γενικός Διευθυντής Εγχώριας και Διεθνούς Εμπορίας κ. Ρομπέρτο Καραχάννας, ο οποίος συμπλήρωσε:

«Η βασική έννοια που συνδέει αυτά τα δυο, δηλαδή το να έχεις χτίσει ένα brand πάνω σε μια λαμπρή ιστορία, είναι η προσαρμοστικότητα και η ικανότητα ενός brand να μετεξελίσσεται, ανάλογα με τις περιστάσεις και τις ανάγκες της αγοράς. Η ΕΚΟ είναι ένα μοναδικό brand με μεγάλη ιστορία, το οποίο μέσα από τις δεκαετίες που πέρασαν προσαρμόστηκε στον απόλυτο βαθμό, έτσι ώστε εμείς σήμερα να μπορούμε να λέμε ότι δεν είναι μόνο κάποιο brand with history, αλλά κυρίως ένα brand with future!»

σχετικα αρθρα

ροη ειδησεων