Τρίτη, 27 Ιουλίου, 2021

Μυστηριώδης θάνατος διασωληνωμένου ασθενή στον Ερυθρό Σταυρό

Σε μυστήριο εξελίσσεται ο θάνατος 76χρονου ασθενούς με κορωνοϊό μέσα στο νοσοκομείο Ερυθρός Σταυρός, γεγονός που ήδη ερευνά η Ελληνική Αστυνομία. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, που βρίσκονται υπο διερεύνηση, κάποιος φαίνεται να αποσύνδεσε σε ή να έκοψε τα καλώδια του ασθενούς.

Ο άνδρας ήταν διασωληνωμένος σε απλό θάλαμο νοσηλείας και οι γιατροί, κατά πληροφορίες, διαπίστωναν ότι τις τελευταίες ώρες η κατάσταση της υγείας του βελτιωνόταν αισθητά πριν τελικά αποβιώσει το απόγευμα, γεγονός που έκανε τους γιατρούς να αναρωτηθούν τι έφταιξε και να το διερευνήσουν παραπάνω.

Υπάρχουν σοβαρές ενδείξεις, όπως αναφέρουν, ότι κάποιος προκάλεσε δολιοφθορά στον σωλήνα που του παρείχε οξυγόνο, με αποτέλεσμα ο ασθενής τελικά να καταλήξει.

Η αστυνομία έχει αναλάβει ήδη τη διερεύνηση της περίεργης αυτής υπόθεσης, προκειμένου να διαπιστωθεί τι ακριβώς έχει συμβεί. Στον θάλαμο όπου νοσηλευόταν ο 76χρονος, δεν φαίνεται να ήταν μόνος του ενώ εξετάζονται και οι εργαζόμενοι του νοσοκομείου που είχαν πρόσβαση σε αυτόν καθώς όλα τα ενδεχόμενα προς το παρόν παραμένουν ανοιχτά.

Το βασικό ερώτημα στο οποίο προσπαθούν να απαντήσουν οι αστυνομικοί που κλήθηκαν είναι αν υπήρξε κάποιου είδους τεχνικό πρόβλημα στη λειτουργία του μηχανήματος ή αν τελικά υπήρξε ανθρώπινη παρέμβαση στο σύστημα που κρατούσε στη ζωή τον 76χρονο ασθενή.

σχετικα αρθρα

ροη ειδησεων

spot_img