Παρασκευή, 12 Αυγούστου, 2022

Ν. Δραγούμη για Φ. Κρανιδιώτη: Οι ομοφοβικοί συνήθως είναι gay

Η ηθοποιός Ναταλία Δραγούμη, μιλώντας σε πρωινή εκπομπή του MEGA, αναφέρθηκε στον φίλο και συνάδελφό της Μηνά Χατζησάββα αλλά έριξε βολές και στον Φαήλο Κρανιδιώτη με αφορμή τις δηλώσεις του για το σύντροφο του Μ. Χατζησάββα.

«Είμαι φίλη και του Κώστα και του Μηνά. Πηγαίναμε με τον Έντι στο σπίτι και μας μαγείρευε ο Κώστας, μαγειρεύει υπέροχα. Στην κηδεία, όταν τον αγκάλιασα τον Κώστα, μου ήρθε λυγμός και μου λέει «σταμάτα» και μου δίνει ένα χαστουκάκι και του λέω «θα μου μαγειρέψεις;» και μου λέει “ναι”».

Για τον Φαήλο Κρανιδιώτη: «Μου φάνηκε εντελώς χυδαίο και θέλω να σου πω ότι συνήθως οι ομοφοβικοί πρέπει να ψαχτούν γιατί συνήθως αυτοί είναι οι gay. Όταν ένας άνθρωπος χρησιμοποιεί αυτή την έκφραση «αξύριστη χήρα», η οποία είναι καλιαρντή έκφραση, δηλαδή ένας straight δεν θα χρησιμοποιούσε το θηλυκό, είναι λίγο περίεργη έκφραση, θα μπορούσε να είναι και κάτι άλλο. Οπότε μήπως πρέπει να ψαχτούν οι ομοφοβικοί. Δεν είναι κάτι κακό, απλά γίνεται κακό άμα το πνίγεις. Αν το καταπιέζεις, εκεί μπορεί να γίνεις πολύ κακός.»

σχετικα αρθρα

ροη ειδησεων