Κυριακή, 25 Ιουλίου, 2021

Ναύλοι διάσωσης για τους επιβάτες των κυπριακών αερογραμμών από τη Ryanair

Ναύλα διάσωσης για όσους επιβάτες των κυπριακών αερογραμμών επηρεάστηκαν από την παύση λειτουργίας της εταιρείας, ανακοίνωσε η Ryanair.

Οι ναύλοι διάσωσης, θα ξεκινούν από 49.99 ευρώ και θα είναι διαθέσιμοι για κρατήσεις και ταξίδια από την Παρασκευή 16 μέχρι την Παρασκευή 23 Ιανουαρίου.

Ο Robin Kiely της Ryanair δήλωσε:

«Οι πελάτες των Κυπριακών Αερογραμμών μπορούν να επωφεληθούν από τους ναύλους διάσωσης της Ryanair, που ξεκινούν από μόνο 49.99 ευρώ, και να επισκεφθούν την ιστοσελίδα της Ryanair για ναύλους διάσωσης από Αθήνα και Θεσσαλονίκη προς Πάφο με μόνο 49.99 ευρώ, και ναύλους από Λονδίνο (Στάνστεντ) προς Πάφο με μόνο 69.99 λίρες.

Οι Κύπριοι καταναλωτές επιλέγουν ήδη την Ryanair για τους οικονομικούς μας ναύλους, την κορυφαία εξυπηρέτηση πελατών και την πληθώρα προορισμών. Πλέον, μπορούν να κλείσουν τα εισιτήρια τους ακόμα νωρίτερα στην ανανεωμένη μας ιστοσελίδα καθώς και μέσω του καινούριου μας application. Μπορούν να έχουν δωρεάν και δεύτερη μικρή χειραποσκευή, να επιλέγουν συγκεκριμένες θέσεις, να επωφελούνται από τις υπηρεσίες Family Extra και Business Plus, καθώς και να χρησιμοποιούν τις ηλεκτρονικές τους συσκευές σε όλα τα στάδια της πτήσης, καθώς η Ryanair εξακολουθεί να προσφέρει πολλά περισσότερα από απλά τις χαμηλότερες τιμές».

σχετικα αρθρα

210 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

ροη ειδησεων

spot_img