Τρίτη, 21 Μαρτίου, 2023

ΝΔ για παραμονή Πολάκη: Ο «πολακισμός» είναι ταυτισμένος με τον ΣΥΡΙΖΑ και τον κ. Τσίπρα

Άμεση ήταν η αντίδραση της Νέας Δημοκρατίας σχετικά με την «επαναφορά» του Παύλου Πολάκη στα ψηφοδέλτια του ΣΥΡΙΖΑ μετά και την απόφαση της Πολιτικής Γραμματείας του κόμματος της Αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Η Νέα Δημοκρατία στην ανακοίνωση της αναφέρει μεταξύ άλλων πως «Με τα όσα τραγελαφικά έγιναν με τον κ. Πολάκη, αποδείχθηκε  για άλλη μια φορά, ότι ο “πολακισμός” είναι ταυτισμένος με τον ΣΥΡΙΖΑ και τον κ. Τσίπρα».

Η ανακοίνωση της Νέας Δημοκρατίας

«Με τα όσα τραγελαφικά έγιναν με τον κ. Πολάκη, αποδείχθηκε  για άλλη μια φορά, ότι ο “πολακισμός” είναι ταυτισμένος με τον ΣΥΡΙΖΑ και τον κ. Τσίπρα. Ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, κάνοντας μία από τις γνωστές κωλοτούμπες του, πήρε πίσω τα περί αποπομπής από τα ψηφοδέλτια του κ. Πολάκη, δίχως ο βουλευτής να πάρει πίσω τις αθλιότητες που είχε αναρτήσει για δημοσιογράφους και δικαστές. Πρόκειται για την πιο τρανταχτή διάψευση κάποιων που διαφήμιζαν υποτιθέμενη στροφή του κ. Τσίπρα προς το κέντρο, αφού κέντρο και Πολάκης δεν χωρούν στην ίδια πρόταση. Ο κ. Πολάκης ήταν και παραμένει το άλλο πρόσωπο του κ. Τσίπρα».

 

σχετικα αρθρα

ροη ειδησεων