Τρίτη, 27 Ιουλίου, 2021

ΝΔ: Η τετραήμερη σιωπή του Τσίπρα επιβεβαιώνει την ενοχή του

Σκληρή απάντηση δόθηκε από το γραφείο Τύπου της Νέας Δημοκρατίας σχετικά με το σχόλιο από το γραφείο Τύπου του πρωθυπουργού που αναφέρει ότι “οικογενειοκρατία είναι η εκμετάλλευση της οικογενειακής πολιτικής επιρροής για κάθε είδους ασυλία”.

Η “κόντρα” Μαξίμου – Νέας Δημοκρατίας ξέσπασε με αφορμή τη συνέντευξη του Κυριάκου Μητσοτακη στην εφημερίδα Καθημερινή όπου δήλωσε αποφασισμένος να μην συμπεριλάβει κάποιο συγγενικό του πρόσωπο στην κυβέρνηση εφόσον εκλεγεί πρωθυπουργός.

«Η τετραήμερη σιωπή του κ. Τσίπρα για τις αποκαλύψεις της Ν.Δ. ότι τα έγγραφα που κατέθεσε ο κ. Καμμένος στη Βουλή δεν είναι γνήσια, απλά επιβεβαιώνουν την ενοχή του.”, τονίζουν χαρακτηριστικά από την Πειραιώς.

Και συνεχίζει η ανακοίνωση της Νέας Δημοκρατίας:

“Όπως και η σημερινή αφωνία του κ. Τσίπρα για τη νέα απίστευτη αποκάλυψη ότι ο κ. Καμμένος διαπραγματευόταν με τον περιβόητο Παπαδόπουλο – τον οποίο κατά τα άλλα “δεν γνώριζαν” – την πώληση 25 διαφορετικών οπλικών συστημάτων συνολικής αξίας 700 εκ. ευρώ.

Όσο κι αν προσπαθεί ο πρωθυπουργός να αποπροσανατολίσει τη συζήτηση με το ανύπαρκτο θέμα του πόθεν έσχες του κ. Μητσοτάκη για το οποίο έχει αποφανθεί τελεσίδικα η Βουλή, το τεράστιο σκάνδαλο Τσίπρα – Καμμένου θα διερευνηθεί σε βάθος είτε από αυτήν, είτε από την επόμενη Βουλή.”

σχετικα αρθρα

ροη ειδησεων