Τρίτη, 5 Ιουλίου, 2022

ΝΔ: Ο «βαρώνος του real estate» κ. Παπαδημούλης, καλύτερο είναι να προσπαθήσει να πείσει τους συντρόφους του ότι δεν είναι ανάλγητος

«Ο «βαρώνος του real estate» κ. Παπαδημούλης, αντί να επιτίθεται στη ΝΔ (που δεν ασχολήθηκε μαζί του) με αφορμή τις διαφορές που έχει με τους ενοικιαστές του, καλύτερο είναι να προσπαθήσει να πείσει τους συντρόφους του ότι δεν είναι ανάλγητος, αλλά κάνει κοινωνική πολιτική μέσω των ακινήτων του» τονίζει η ΝΔ απαντώντας σε ανακοίνωση του ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ κ. Παπαδημούλη και προσθέτει: «Κατά τα λοιπά του ευχόμαστε καλή χρονιά και καλά εισοδήματα!»

Καταλήγοντας η ΝΔ αναφέρει: «Ελπίζουμε τουλάχιστον, έστω κρυφά, να μας ευχαριστεί που μειώσαμε τον ΕΝΦΙΑ».

Ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ- ΠΣ Δημήτρης Παπαδημούλης σε ανακοίνωσή του με αφορμή δημοσιεύματα που προωθεί, όπως ανέφερε, η ΝΔ, υπογράμμισε ότι «ουδέποτε έγινε έξωση ούτε από τον ίδιο ούτε από μέλος της οικογένειάς του σε ενοικιάστρια ακινήτου, αλλά χαρίστηκαν και οφειλόμενα ενοίκια 8 μηνών και χρέη σε ΔΕΚΟ. Η χυδαιότητα και η συκοφαντία έχουν κοντά ποδάρια» υπογράμμισε μεταξύ άλλων ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ.

σχετικα αρθρα

ροη ειδησεων