Δευτέρα, 15 Αυγούστου, 2022

Νέα αίτηση για τον τερματισμό της κηδεμονίας και νέο ντοκιμαντέρ στο Netflix για την Μπρίτνεϊ Σπίαρς

Νέα έγγραφα κατέθεσε ο δικηγόρος της Μπρίτνεϊ Σπίαρς, Μάθιου Ρόζενγκαρτ για τον τερματισμό της κηδεμονίας της. Ο πατέρας της Τζέιμι Σπίαρς, ζήτησε και αυτός να τερματιστεί η αμφιλεγόμενη συμφωνία στις αρχές Σεπτεμβρίου.

Σύμφωνα με τα έγγραφα, η νομική ομάδα της Μπρίντεϊ θέλει να τερματιστεί η κηδεμονία «εντελώς», λέγοντας ότι «δεν εξυπηρετεί πλέον κάποιο νόμιμο σκοπό».

Σύμφωνα με τη αίτησή της τονίζεται ότι είναι σημαντικό για αυτήν να απομακρυνθεί ο πατέρας της, λέγοντας ότι είναι το «απαραίτητο πρώτο – και ουσιαστικό – βήμα προς την ελευθερία έτσι ώστε η αξιοπρέπειά και οι βασικές της ελευθερίες να αποκατασταθούν ».

Στις 29 Σεπτεμβρίου, θα εξεταστεί το αίτημα. «Δεν επιτρέπεται στον κ. Σπίαρς να διατηρήσει την ιδιότητα αυτή στην κόρη του για άλλη μια μέρα», αναφέρεται στην κατάθεση.

HTML tutorial

Η Μπρίτνεϊ Σπίαρς πρόκειται να έχει μια προγαμιαία συμφωνία με τον αρραβωνιαστικό της Σαμ Ασγκάρι και αυτός είναι ο λόγος που θέλει τον πατέρα της να αποχωρήσει το συντομότερο δυνατό γράφει το δημοσίευμα του ΑP.

Παράλληλα, η δημοσιογράφος Τζένι Έλισκιου και η σκηνοθέτρια Έριν Λι Καρ μετά από μακροχρόνια έρευνα παρουσιάζουν τον αγώνα της Μπρίτνεϊ Σπίαρς για την «ελευθερία της» μέσα από αποκλειστικές συνεντεύξεις, έγγραφα και στοιχεία.

Σύμφωνα με δελτίο τύπου, η ταινία θα κυκλοφορήσει στις 28 Σεπτεμβρίου και κυκλοφόρησε το πρώτο τρέηλερ για το νέο ντοκιμαντέρ στο Netflix με τίτλο «Britney εναντίον Spears».

σχετικα αρθρα

ροη ειδησεων