Παρασκευή, 30 Ιουλίου, 2021

Νέα επικοινωνιακή τακτική από το ΚΚΕ

Mία νέα επικοινωνιακή τακτική, σαφώς πιο εξωστρεφή από της προκατόχου του, δοκιμάζει ο νέος γενικός γραμματέας του ΚΚΕ Δημήτρης Κουτσούμπας.

Μετά και την αρνητική δημοσιότητα που εισέπραξε ο Περισσός λόγω της μυστικοπάθειας με την οποία περιέβαλε την περίεργη πώληση στον “902” ο Δημ. Κουτσούμπας αποφάσισε να κάνει ανοίγματα και πολιτικά και επικοινωνιακά.

Έτσι, ο γενικός γραμματέας του Κομμουνιστικού Κόμματος ζήτησε την περασμένη εβδομάδα συνάντηση με τον πρωθυπουργό και πήγε στο Μαξίμου για το θέμα της Συρίας μη φοβούμενος ότι θα χαρακτηριστεί ως συνομιλητής του Αντώνη Σαμαρά.

Η Αλέκα Παπαρήγα ουδέποτε συνομιλούσε με πρωθυπουργούς και μάλιστα αρκετές φορές αρνήθηκε να πάρει μέρος και σε συμβούλια πολιτικών αρχηγών υπό τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας.

Αμέσως μετά ο Δημήτρης Κουτσούμπας αποφάσισε να κάνει…γενναία ανοίγματα και προς τα χαρακτηριζόμενα αστικά μέσα ενημέρωσης. Εξ αυτού του λόγου και η συνέντευξη στον  Τύπο της Κυριακής – φιλοκυβερνητική εφημερίδα μέσω της οποίας- ο γγ του ΚΚΕ επέλεξε να κάνει την νέα του επίθεση προς τον ΣΥΡΙΖΑ.

“Πώς θα κάνει τον Ανένδοτο αγώνα ο ΣΥΡΙΖΑ. Με τα στελέχη του εργατοπατερισμού του ΠΑΣΟΚ, τα οποία έχουν μετακομίσει σε αυτόν, ή με τους… υγιείς επιχειρηματίες και τον Σύνδεσμο Ελλήνων Βιομηχάνων; διερωτάται ο διάδοχος της κ. Παπαρήγα. Και συνεχίζει πετάγοντας καρφιά για την Κουμουνδούρου: “Η καμήλα δεν βλέπει την καμπούρα της, βλέπει των άλλων και γελάει, λέει ο λαός μας. Έτσι και ο ΣΥΡΙΖΑ μιλάει για βλαχοδήμαρχους της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ, για να κρύψει ότι και οι δικοί του δήμαρχοι ακριβώς την ίδια αντιλαϊκή πολιτική υλοποιούν”.

σχετικα αρθρα

ροη ειδησεων