Πέμπτη, 5 Αυγούστου, 2021

Νέα πυρά ΣΥΡΙΖΑ κατά Στουρνάρα

Νέα πυρά ΣYΡΙΖΑ κατά Στουρνάρα. Αυτή την φορά από τον γραμματέα της ΚΕ του ΣΥΡΙΖΑ, Πάνο Ρήγα, ο οποίος αν και δεν κατονομάζει τον διοικητή της Τράπεζας της Ελλάδος, με μια σκληρή ανάρτηση στην προσωπική του σελίδα στο Facebook ο Π. Ρήγας καταφέρεται εναντίον όλων όσοι διετέλεσαν πρόεδροι Τραπεζών, και κυρίως της ΤτΕ, ζητώντας τους «να σταματήσουν να προκαλούν».

Στο όνομα της ανεξαρτησίας και του δημοσίου συμφέροντος δρούσαν επί χρόνια ανεξέλεγκτα και σήμερα δηλώνουν άγνοια για τα ξέφρενα πάρτυ των δανείων, αναφέρει χαρακτηριστικά ο γραμματέας της ΚΕ του ΣΥΡΙΖΑ και προσθέτει: «Όλοι όσοι διετέλεσαν πρόεδροι Τραπεζών και κυρίως της Τράπεζας της Ελλάδας να σταματήσουν να προκαλούν και να προετοιμαστούν να λογοδοτήσουν στον ελληνικό λαό. Το πάρτυ τελείωσε».

Οι τελευταίες επιθέσεις στο πρόσωπο του Γιάννη Στουρνάρα επιβεβαιώνουν τις εκτιμήσεις ότι το Μαξίμου έχει ενοχληθεί σφόδρα από τις προειδοποιήσεις του κεντρικού τραπεζίτη για τις καθυστερήσεις στην ολοκλήρωση της αξιολόγησης.

Σύμφωνα όμως με την γερμανική εφημερίδα Handelsblatt, «οι νέες επιθέσεις της κυβέρνησης κατά του επικεφαλής της Τράπεζας της Ελλάδος ενδέχεται να είναι μάλλον μη εποικοδομητικές για τις διαπραγματεύσεις με τους δανειστές, οι οποίες έχουν ούτως η άλλως καθυστερήσει. Διότι ο κ. Στουρνάρας, σύμφωνα με πληροφόρηση ατόμων εκ των έσω, τυγχάνει της πλήρους κάλυψης του προέδρου της ΕΚΤ Μάριο Ντράγκι».

σχετικα αρθρα

ροη ειδησεων