Τετάρτη, 29 Ιουνίου, 2022

Νέα σοκαριστικά στοιχεία για τη δολοφονία στα Γλυκά Νερά

Νέα στοιχεία που προκαλούν κατάπληξη και φρίκη προκύπτουν από τα όσα κατέθεσε στον ανακριτή ο καθ’ομολογίαν δολοφόνος της Κάρολάιν για τα επίμαχα πέντε λεπτά του πνιγμού της άτυχης νεαρής μητέρας στα Γλυκά Νερά.

Όταν ο ανακριτής ρώτησε τον 32χρονο πιλότο, πού βρίσκονταν τα χέρια της Καρολάιν όσο εκείνος την πίεζε στο μαξιλάρι, ο πιλότος απάντησε:

«Τα χέρια της έχουν πλήρη κίνηση. Η σύζυγός μου κατά τη διάρκεια που εξελίσσεται το περιστατικό, ήταν σκεπασμένη μέχρι τον λαιμό και τα χέρια της κάνουν όση κίνηση της επιτρέπει το σεντόνι προσπαθώντας να κατευθύνει προς το μέρος μου τα χέρια της για να απελευθερωθεί».

Σύμφωνα με τα dikaiologitika.gr, όταν ρωτήθηκε για το εάν τοποθέτησε τα χέρια του στο στόμα της συζύγου του, ο συζυγοκτόνος απάντησε:

«Δεν ξέρω αν κάποια στιγμή στην αρχή του περιστατικού ο πήχης του χεριού μου βρέθηκε κάτω από το μαξιλάρι αλλά σε καμία περίπτωση δεν πίεσα παρατεταμένα με τα χέρια μου το στόμα της συζύγου μου».

Οι ισχυρισμοί του δολοφόνου για την τελευταία φωτογραφία της Καρολάιν

Ο δολοφόνος έπεφτε συνεχώς σε αντιφάσεις. Ενώ την είχε ακινητοποιήσει και την έπνιγε, πίστεψε στη συνέχεια όπως ισχυρίστηκε, ότι εκείνη λιποθύμησε. Προσπάθησε να σβήσει τα ίχνη του αλλά ξέχασε να σβήσει από το κινητό της Καρολάιν την τελευταία φωτογραφία που αποθήκευσε η κοπέλα στο κινητό της.

Όταν ρωτήθηκε από τον ανακριτή πώς εξηγεί το γεγονός ότι στις 12:23 υπήρχε screenshot στο κινητό της συζύγου του από την κάμερα του σαλονιού που έδειχνε τον 32χρονο και το παιδί στον καναπέ, αυτός απάντησε:

«Θεωρώ πως αυτό το screenshot δείχνει ότι περίπου δύο ώρες αφότου είχε λάβει χώρα το περιστατικό με το μωρό στον καναπέ, εκείνη εξακολουθούσε να μη θέλει στην κρεβατοκάμαρα ούτε εμένα ούτε το παιδί».

Οι σχέσεις της Καρολάιν με τους γονείς του κατηγορούμενου

Ο δολοφόνος ρωτήθηκε και για τις σχέσεις που είχε η Καρολάιν με τους γονείς του, «φωτίζοντας» άλλη μία άγνωστη πτυχή της υπόθεσης. Στην ερώτηση του ανακριτή για το αν οι γονείς του κρατούσαν ποτέ το παιδί, εκείνος απάντησε:«Το παιδί δεν το είχαμε αφήσει ποτέ σε κάποιο τρίτο άτομο να το φροντίσει ενώ ακόμα και στο ταξίδι που είχαμε πάει στο Ντουμπάι το είχαμε πάρει μαζί.

Η σύζυγος μου είχε τελείως τυπικές σχέσεις με τους γονείς μου χωρίς ποτέ να έχει λάβει χώρα κάποιο συγκεκριμένο περιστατικό».

σχετικα αρθρα

ροη ειδησεων