Παρασκευή, 24 Σεπτεμβρίου, 2021

Νέα ταινία για τον Τομ Χάρντι με θέμα τον πόλεμο στη Βοσνία

Ο Άγγλος ηθοποιός, Τομ Χάρντι θα είναι παραγωγός και θα πρωταγωνιστήσει στην πολεμική ταινία «My War Gone By, I Miss It So», σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Variety.
Η ταινία βασίζεται στο ομότιτλο βιβλίο του 1999 του Άγγλου δημοσιογράφου και πολεμικού ανταποκριτή, Άντονι Λόιντ.
Ο Γκάβιν Ο? Κόνορ θα σκηνοθετήσει την ταινία και θα είναι παραγωγός μαζί με τον Σκοτ ΛαΣτέιτι, ο οποίος ίδρυσε πέρυσι τον Palantir Group ως ταμείο που δραστηριοποιείται στον χώρο της ψυχαγωγίας.
Το βιβλίο «My War Gone By, I Miss It So» (Ο πόλεμος μου πέρασε, μου λείπει τόσο πολύ) είναι ο προσωπικός απολογισμός του Άντονι Λόιντ για τον πόλεμο στη Βοσνία Ερζεγοβίνη και εναλλάσσει τις εμπειρίες του από τη βαλκανική χώρα και τις προσωπικές σκέψεις του από την εποχή που υπηρέτησε στον βρετανικό στρατό, το διαζύγιο των γονιών του, την αποξένωση του από τον πατέρα του και τον εθισμό του στην ηρωίνη.
Πρόκειται για μία βίαιη, αλλά και ευαίσθητη ιστορία που θίγει θέματα που αφορούν τόσο τη φύση του εθισμού όσο και την εμπειρία του πολέμου, δήλωσε ο Χάρντι. «Με εντυπωσίασαν το έργο και τα λόγια, οι εμπειρίες του Αντόνι και για μένα είναι μια σημαντική φωνή και ένα σημαντικό βιβλίο» τόνισε ο ηθοποιός.

σχετικα αρθρα

ροη ειδησεων