Σάββατο, 8 Οκτωβρίου, 2022

Νέα Υόρκη: Τεμαχισμένο πτώμα βρέθηκε σε βαλίτσες – Πιθανώς ανήκει σε 22χρονη

Ανθρώπινα μέλη βρέθηκαν σε βαλίτσες μέσα σε διαμέρισμα στο Μπρούκλιν της Νέας Υόρκης, με το τεμαχισμένο πτώμα πιθανώς να ανήκει σε μια 22χρονη.

Υπάλληλοι ασφαλείας πήγαν στο κτίριο, μετά από κλήση, για να ελέγξουν γιατί η γυναίκα που διάμενε στο διαμέρισμα δεν είχε δώσει σημεία ζωής εδώ και περίπου ένα μήνα. Ωστόσο, τους απαγορεύτηκε η είσοδος από τον φερόμενο φίλο του θύματος.

Όταν ο φίλος της γυναίκας αρνήθηκε να αφήσει τους σεκιούριτι να μπουν μέσα στο διαμέρισμα, εκείνοι είπαν ότι θα καλέσουν την αστυνομία. Στη συνέχεια, μόλις έφυγαν, δύο άνδρες βγήκαν από το σπίτι, σύμφωνα με κάμερες ασφαλείας, κρατώντας μια μαύρη τσάντα.

Οι άνδρες της υπηρεσίας ασφαλείας επέστρεψαν έπειτα στο διαμέρισμα, και κατά την είσοδο βρέθηκαν μπροστά σε ένα αποτρόπαιο θέαμα: αίμα στην μπανιέρα, ένας μπαλτάς και μια φρικτή δυσοσμία.

Μετά από έρευνα της αστυνομίας βρέθηκαν δύο βαλίτσες με ανθρώπινα λείψανα. Δεν είναι σαφές αν σε αυτές υπήρχε ολόκληρο το σώμα ή ποιος είναι ακριβώς το θύμα αν και φέρεται να είναι η 22χρονη. Η έρευνα είναι σε εξέλιξη.

Με πληροφορίες από NBC

σχετικα αρθρα

ροη ειδησεων