Τρίτη, 28 Ιουνίου, 2022

Νέες, πρωτοποριακές εκδόσεις Who Is Who μέσα στο 2018

To Who Is who συνεχίζει και το 2018 να παρουσιάζει τους Έλληνες, στην Ελλάδα με το κύρος και τη βαρύτητα της κάθε πτυχής της πορείας τους, αναδεικνύοντας τα στοιχεία της σύγχρονης ιστορίας της χώρας μας.

Στην συνέντευξη τύπου του Who is Who στο πλαίσιο του Money Show, που πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία και αθρόα συμμετοχή, την Δευτέρα 08 Ιανουαρίου 2018 στο ξενοδοχείο Hilton, αποκαλύφθηκε ο αληθινός και ουσιαστικός ρόλος του Who is Who στη σύγχρονη ελληνική κοινωνία.

Τονίστηκε ιδιαίτερα ότι ο συλλεκτικός αυτός τόμος είναι η Εγκυκλοπαίδεια Βιογραφιών Διαπρεπών Ελλήνων, η Εγκυκλοπαίδεια των Ανθρώπινων Επιτευγμάτων.

Εκτός από διαχρονικό έργο τέχνης είναι ιστορικό και οικογενειακό κειμήλιο, επιβράβευση για τους άριστους και πραγματικό έργο αναφοράς της εποχής μας. Ένα εργαλείο κοινωνικής καταξίωσης!

Ανακοινώθηκαν οι επικείμενες εκδόσεις του Εκδοτικού Οίκου Who is Who.

Η επόμενη ανανεωμένη Έκδοση αναμένεται να κυκλοφορήσει τέλος του 2018 µε πορφυρό εξώφυλλο σε δερματόδετη µε χρυσοτυπία και λινόδετη ποιότητα µε το νέο µας οικόσηµο.

Επίσης, σε λίγο διάστημα εντός του 2018 θα διατεθεί στο κοινό η πολύ αναμενόμενη Έκδοση WHO IS WHO Γυναίκες Ηγέτες στις Επιχειρήσεις (WOMENLEADERS), όπου θα παρουσιαστούν οι σύγχρονες ΕΥΕΣ στις κορυφές της Επιχειρηματικότητας! Η έκδοση γίνεται για πρώτη φορά σε παγκόσμιο επίπεδο και αναδεικνύει την Ελληνίδα στη θέση που της αξίζει στον επιχειρηματικό και κοινωνικό χάρτη της χώρας!

Τέλος μέσα στο ίδιο έτος προστίθεται μία νέα έκδοση για τον στιβαρό πυλώνα της ελληνικής οικονομίας και κοινωνίας, της ελληνικής ναυτοσύνης, που αποτελεί παγκόσμια δύναμη, το WHO IS WHO των Ελλήνων Ναυτίλων σε συνεργασία με την ναυτιλιακή και οικονομική εφημερίδα Maritime Economies και τον εκδότη Διονύση Πολίτη.

Η Έκδοση θα γίνει για πρώτη φορά στον κόσμο και θα αποτελέσει παγκόσμια πρωτοτυπία, διότι θα συμπεριλάβει και βιογραφίες όλων των συντελεστών της ελληνικής ναυτοσύνης, που την έχουν εκτοξεύσει ως κυρίαρχη των επτά θαλασσών!

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ:whoiswhogreece.com, womenleaders.gr

σχετικα αρθρα

ροη ειδησεων