Σάββατο, 4 Δεκεμβρίου, 2021

Νέο παραλήρημα Ζουράρι: Μέχρι το 2060 δεν θα ζουν οι δανειστές

Σε νέες προκλητικές δηλώσεις προέβη ο υφυπουργός Παιδείας, Κώστας Ζουράρις ο οποίος χαρακτήρισε «κουρελόχαρτο» την διαπραγμάτευση που γίνεται με τους δανειστές συμπληρώνοντας μάλιστα πως δεν έχει σημασία η ψήφιση των μέτρων από την στιγμή που οι δανειστές δεν τηρούν τις δεσμεύσεις τους για το ελληνικό χρέος.

«Έχω την εντύπωση ότι το 2060 δεν θα ζουν και αυτοί (οι δανειστές). Επομένως, δεν είναι δυνατόν να γίνεται συζήτηση επιστημονική στη βάση ορισμένων επιστημονικών δομών, που ισχύουν στη συνύπαρξη μεταξύ συστημάτων ισχύος, με το τι θα γίνει το 2060. Μπορεί να πέσει ένα κομήτης του Χάλεϊ στο κεφάλι του Διεθνές Νομισματικού Ταμείου και να μην υπάρχει Νέα Υόρκη. Τι να πω;», είπε ο κύριος Ζουράρις σχετικά με τις συζητήσεις για το χρέος, μιλώντας στον Real fm.

«Οι δανειστές επιμένουν να μιλούν επί αβεβαίων πραγμάτων για το μέλλον, το οποίο δεν ισχύει ακόμα. Δηλαδή, η καφετζού είναι επιστημονικά ισχυρότερη από αυτήν τη συζήτηση. Ανακυκλώνουμε ακριβώς τις υποθέσεις αυτές, οι οποίες λένε, παραδείγματος χάρη, θα νικήσουν στο Στάλινγκραντ οι Ρώσοι ή οι Γερμανοί; Τρέχα γύρευε» πρόσθεσε.

σχετικα αρθρα

ροη ειδησεων